To je to što me zanima!

Opet svađa: Novi Cesc ipak je preselio iz Barcelone u Arsenal

Arsenal je Barceloni 'ukrao' novog Cesca Fabregasa. Jon Miguel Toral Harper (16) za 500.000 prelazi u Arsenal i tako kreće potpuno istim stopama kao i Fabregas
Vidi originalni članak

Iako se nakon utakmice Arsenala i Barcelone na Emiratesu pojavila priča kako je predsjednik Barcelone urlao na izvršnog direktora Arsenala Ivana Gazidisa prijeteći mu zbog 'krađe' klinaca iz njihove škole, jučer se dogodilo upravo to. Arsenal je ubrao novo Barcino čudo od djeteta. Jon Miguel Toral Harper (16) potpisao je ugovor s Arsenalom u koji prelazi iz juniorske momčadi Barcelone. Isti scenarij vidjeli smo prije sedam godina kada je Arsene Wenger doveo tada 16-godišnjeg Fabregasa, a Cesc je sada jedan od najboljih veznih igrača na svijetu i velika želja upravo Barce. 

Toralu predviđaju sjajnu budućnost, čak i veću no Cescu, no za razliku od Fabregasa on je napadač, koji po potrebi može odigrati i u veznom redu. Menadžer mladog nogometaša je brat Barcinog trenera Pere Guardiola koji je na taj način Pepu izbio jedan potencijalno veliki adut u budućnosti.

- Pokušao sam spriječiti odlazak Torala u Arsenal, no i on i njegova obitelj bili su strašno uporni. Po svaku su cijenu željeli preseliti u London - priča Pere. U tome i leži tajna odlaska spomenutog Torala. Njegova je majka, naime, Engleskinja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • user_74055 24.02.2011.

    Šta vi znate o nogometu, da nesto znate nebi trunili u kući za računalom već bi igrali za neki klub, dragi moji pustite nogomet kad nemate pojma i hvatajte se bauštela, to je za vas najbolji posao, a nogomet ostavite nekome tko se razumije!

  • user_53624 24.02.2011.

    govorite da i kradu igrace barceloni i drugim klubovima...to se ne zove kradja,to je osiguravanje buducnosti ovog kluba...dovodjenje i forsiranje mladih nada svijeta

  • user_53624 24.02.2011.

    govorite da arsenal nije osvojio nista vec 8 godina,da...pa i nije...ali zasto vrijeđati stil igre,igraju atraktivan nogomet..stil "od noge do noge"..ali oni su vrlo mlada momcad koja jos nema iskustva igranja u drustvu najboljih...tek sada dolazi njihovo vrijeme,a to polako i dokazuju...u finalu su carling cupa,ostvarili su vec nekoliko velikih pobjeda ove sezone...ma,za nijh jos ima vremena!:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare