To je to što me zanima!

Opet u konkurenciji: Machado dobio jednu utakmicu kazne

Uefa je Paula Machada kaznila jednom utakmicom neigranja zbog crvenog kartona u utakmici s Moldeom na Maksimiru. Tu kaznu je već odradio i opet može u sastav
Vidi originalni članak

Paulo Machado bit će na raspolaganju Zoranu Mamiću već za prvu utakmicu play-offa kvalifikacija za Ligu prvaka. Europska nogometna organizacija (Uefa) Portugalca je za crveni karton u utakmici s Moldeom kaznila s jednom utakicom neigranja.

Kako je tu kaznu već odradio u uzvratnoj utakmici u Norveškoj, Machado može igrati već za dva tjedna.

Podsjetimo, Machado je dobio crveni karton nakon što je zamijenjen u prvoj utakmici s Norvežanima. Na putu do klupe Portugalac je pokazao srednji prst navijačima Dinama, a nastavio je provocirati Maksimir i prilikom odlaska u svlačionicu.

Kako je pomilovan i od strane kluba, sada više nema nikakve zapreke da ga Mamić ne uvrsti u sastav. Naravno, osim ljutnje navijača Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • pipolino 05.08.2015.

    Dobio sam opomenu "velikog brata".Ali volio bih da mi se objasni, zašto.Jer tekst sugerira na blagost kazne , koju ne zastupa onaj koji piše, a sebe naziva novinarom.Dajte se bavite svojim propustima i glupostima koje pišete, a ne da nas kažnjavate.Kada ćete kazniti potpisnika nekog teksta zbog neistina,poluistina ili laži?

  • pipolino 05.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Cules 05.08.2015.

    ako mu je smetalo onih par zvižduka prije, šta će tek sada biti kada će mu zviždat punih 90 min

Komentiraj...
Vidi sve komentare