To je to što me zanima!

Opet u ringu: Ronaldov prijatelj u spektaklu protiv Verhoevena

Krajem godine nizozemski će Arnhem ugostiti najveći Kickboxing spektakl na svijetu. Po drugi će put u ring ući domaći dečko Ricco Verhoeven i Badr Hari koji je zadnji put izgubio zbog puknuća ruke
Vidi originalni članak

Skoro tri godine prošle su od zadnjeg velikog okršaja Ricca Verhoevena i Badra Harija. Ronaldov prijatelj Hari taj je meč morao predati zbog ozljede ruke, a Verhoeven je slavio pobjedu. Godinu nakon toga Hari se borio protiv Georgesa, ali nakon što su oba boksača pala na doping testu meč je proglašen kao 'no contest'.

Hari je dobio kratkotrajnu suspenziju za vrijeme koje je naporno trenirao i pripremao se za željeni revanš koji će se dogoditi 21. prosinca ove godine. njegovi fanovi 'ne priznaju' pobjedu Verhoevena kao važećom, a sad će Hari imati priliku pokazati što može protiv 'kralja kickboxinga', ako izostanu ozljede. 

Dok je Badr Hari odležao zatvorsku kaznu i odradio meč protiv Gergesa, Verhoeven je suvereno vladao ringom. Odradio je pet mečeva i u svima je slavio. Tri je puta branio Gloryjevu titulu i spreman je za nove izazove. Središte pažnje kickboxing svijeta bit će usmjereno na ovaj dvoboj. 'Zločesti dečko' Hari protiv suverenog vladara teške kategorije.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 11.07.2019.

    a nu vidi ih 😂😂😂😂 samo ljubav 🥰🥰🥰

  • 11.07.2019.

    On me voli na svoj način ....

  • 11.07.2019.

    Tko je gori a tko doli ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare