To je to što me zanima!

Opravdan crveni? Kako je Kevin Theophile skrivio penal, Livi ga skinuo pa primio pacerski gol...

Drugo poluvrijeme Dinama u Rumunjskoj navijači "modrih" htjet će čim prije zaboraviti. Od crvenog kartona do obranjenog penala, nesretno primljenog, vodstva pa primljenog gola u finišu za produžetke
Vidi originalni članak

Sve dobro što je Dinamo napravio u prvom poluvremenu utakmice protiv Cluja, u kojem je Amer Gojak zabio vodeći gol, a "modri" još dvaput pogodili prečku, palo je u vodu početkom nastavka, a na isti način završeno je i 90 minuta. Točnije, nadoknada.

Opet je glavni negativac po hrvatskog prvaka, kao i u neprežaljenoj utakmici protiv Šahtara prošle jeseni, bio Kevin Theophile-Catherine.

POGLEDAJTE SLAVLJE U RUMUNJSKOJ

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Francuski stoper s leđa je srušio hrvatskog napadača u Cluju Gabriela Debeljuha manirom koje se ne bi posramili ni hrvači grčko-rimskim stilom, što je portugalski sudac Antonio Emanuel Carvalho Nobre jasno vidio i dosudio penal za Cluj.

No šokirao je dinamovce time što se uhvatio za džep i Theophileu pokazao izravan crveni karton! A igrala se tek 51. minuta.

Srećom po Zagrepčane, Dominik Livaković obranio je udarac Cipriana Deaca iz penala, kao i popravni šut bivšeg igrača Rijeke Damjana Đokovića sa svega sedam, osam metara udaljenosti.

Theophileov crveni i Livakovićevu dvostruku obranu možete pogledati OVDJE.

Bio je to strašan vjetar u leđa za "modre" koji, međutim, nisu izdržali bez primljenog gola. Samo 12 minuta poslije Michael Pereira iz daljine je pucao prema Livakoviću kojem lopta bježi kroz ruke u mrežu za 1-1.

Gol Cluja za 1-1 možete pogledati OVDJE.

Tražili su dinamovci igranje rukom ranije u toj akciji, ali portugalski suci nisu ih uvažili. VAR-a u ovoj fazi Lige prvaka nema na raspolaganju.

Dvanaest minuta prije kraja Lirim Kastrati zabio je iz odbijanca za novo vodstvo Dinama i veliko veselje, ali gosti nisu uspjeli izdržati do kraja bez primljenog gola. U drugoj od četiri minute nadoknade dugu dijagonalu Marija Rondona iskoristio je Hrvat Gabriel Debeljuh i kaznio neodlučnost Dinamove obrane za 2-2 i produžetke.

Gol Cluja za 2-2 u drugoj minuti sudačke nadoknade možete pogledati OVDJE.

Srećom, Dinamo je u lutriji penala prošao nakon što je Kevin Boli u sedmoj seriji pucao preko gola i ide u treće pretkolo Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • BobRock89 27.08.2020.

    Svaka čast sucu. Prekršaj svakako nije bio za crveni, ali je bio toliko glup, da je zaslužio isključenje samo zbog glupoće. Kako možeš oboriti igrača kao u rukometu , u šesnaestercu, kako, života ti ??? S tim da mu nije prvi puta. Jel se taj momak kladi kontra ekipe ??

  • pipolino 27.08.2020.

    Gdje su sada svi oni sudački eksperti?Nitko ne komentira odluke suca!Da li je bio penal za Dinamo?Da li je Theophile trebao dobiti crveni karton?

  • JohnnyBravo 27.08.2020.

    Teophil je prečesto kriv za gluposti, treba ga se riješiti što prije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare