Obavijesti

Sport

Komentari 49

Opravdan crveni? Kako je Kevin Theophile skrivio penal, Livi ga skinuo pa primio pacerski gol...

Opravdan crveni? Kako je Kevin Theophile skrivio penal, Livi ga skinuo pa primio pacerski gol...

Drugo poluvrijeme Dinama u Rumunjskoj navijači "modrih" htjet će čim prije zaboraviti. Od crvenog kartona do obranjenog penala, nesretno primljenog, vodstva pa primljenog gola u finišu za produžetke

VIDEO

Sve dobro što je Dinamo napravio u prvom poluvremenu utakmice protiv Cluja, u kojem je Amer Gojak zabio vodeći gol, a "modri" još dvaput pogodili prečku, palo je u vodu početkom nastavka, a na isti način završeno je i 90 minuta. Točnije, nadoknada.

Opet je glavni negativac po hrvatskog prvaka, kao i u neprežaljenoj utakmici protiv Šahtara prošle jeseni, bio Kevin Theophile-Catherine.

POGLEDAJTE SLAVLJE U RUMUNJSKOJ

Pokretanje videa...

Dinamo slavi nakon Cluja 01:05

Francuski stoper s leđa je srušio hrvatskog napadača u Cluju Gabriela Debeljuha manirom koje se ne bi posramili ni hrvači grčko-rimskim stilom, što je portugalski sudac Antonio Emanuel Carvalho Nobre jasno vidio i dosudio penal za Cluj.

No šokirao je dinamovce time što se uhvatio za džep i Theophileu pokazao izravan crveni karton! A igrala se tek 51. minuta.

Srećom po Zagrepčane, Dominik Livaković obranio je udarac Cipriana Deaca iz penala, kao i popravni šut bivšeg igrača Rijeke Damjana Đokovića sa svega sedam, osam metara udaljenosti.

Theophileov crveni i Livakovićevu dvostruku obranu možete pogledati OVDJE.

Bio je to strašan vjetar u leđa za "modre" koji, međutim, nisu izdržali bez primljenog gola. Samo 12 minuta poslije Michael Pereira iz daljine je pucao prema Livakoviću kojem lopta bježi kroz ruke u mrežu za 1-1.

Gol Cluja za 1-1 možete pogledati OVDJE.

Tražili su dinamovci igranje rukom ranije u toj akciji, ali portugalski suci nisu ih uvažili. VAR-a u ovoj fazi Lige prvaka nema na raspolaganju.

Dvanaest minuta prije kraja Lirim Kastrati zabio je iz odbijanca za novo vodstvo Dinama i veliko veselje, ali gosti nisu uspjeli izdržati do kraja bez primljenog gola. U drugoj od četiri minute nadoknade dugu dijagonalu Marija Rondona iskoristio je Hrvat Gabriel Debeljuh i kaznio neodlučnost Dinamove obrane za 2-2 i produžetke.

Gol Cluja za 2-2 u drugoj minuti sudačke nadoknade možete pogledati OVDJE.

Srećom, Dinamo je u lutriji penala prošao nakon što je Kevin Boli u sedmoj seriji pucao preko gola i ide u treće pretkolo Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome