To je to što me zanima!

Oproštaj uz debakl: Španjolci uvalili 'šesticu' U21 Hrvatskoj

U posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici za Europsko U21 prvenstvo u Izraelu mali 'vatreni' oprostili su se teškim porazom 6-0 od europskog prvaka Španjolske
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna U21 reprezentacija kvalifikacije za Europsko prvenstvo u Izraelu zaključila je teškim porazom na gostovanju kod aktualnog prvaka Europe Španjolske. 'Furija' je iz natjecanja ispratila momčad Ivu Šuška s visokih 6-0 na stadionu Rico Perez u Alicanteu.

Hrvatski su mladići teško stradali već u prvom dijelu kad je Španjolska imala 5-0, koje je osiguralo pet različitih strijelaca. Svojim drugim golom u 83. minuti Vazquez postavio je konačnih 6-0.

Mladi 'vatreni' već ranije su se oprostili od mogućnosti plasmana na Euro, a petim porazom u skupini 5 Hrvatska je zauzela četvrto mjesto ispred Estonije, dok je Španjolska uvjerljivo protutnjala skupinom sa sedam pobjeda i remijem.

U-21 kvalifikacije za EP, skupina 5:

Španjolska – Hrvatska 6-0

Švicarska – Estonija 3-0

Redoslijed: 1. Španjolska 22, 2. Švicarska 17, 3, Gruzija 10, 4. Hrvatska 7, 5. Estonija 1

Idi na 24sata

Komentari 44

  • loco77 11.09.2012.

    nogomet je postao politika.. spanjolska svaka im cast dobri su.. osvojili su Euro.. zasto.. paa duzni su do grla EU.. švabo ko veli aj da vam ne dajemo pare ovako, uzmite ih preko Eura.. smjesno..

  • neymar11_1 11.09.2012.

    Još uvijek ne mogu prebolit onaj neodlazak generacije- Kelave,Lovrena,Rakitica,Kalinića,Jajale,Vide,Tomečaka...to je bila prava generacija ali šteta opet smo upali u grupu sa Španjolcima,stvarno su dečki igrali odlično...a ovo za tatine sinove iznad što pišete,šta očekivat od države koja je korumpirana i praktički propala :/

  • cigo0702 11.09.2012.

    Sve stoji šta ste nabrojili ,tatini sinovi ,trenem loš , star , škola izumrla prije 20 godina , ali garantiran vam da bi selekcija jedne juniorske momčadi recimo, izabrana po kvaliteti pobjedila te "mini vatrene" koji bi trebali biti budučnost našeg nogometa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare