To je to što me zanima!

Oprosti mi Pape: Ovaj Grk baš nema nos za zabiti gol

MAMIĆ DIGAO RUKE: Za 300-tinjak tisuća eura, koliko Grk Dimitros Papadopoulos zaradi za šest mjeseci, zabio je mizerna četiri gola. Premalo je to
Vidi originalni članak

Rekli su mi sve najbolje o tebi..., pjeva Oliver Dragojević, a slično je pjevušio i Mamić u lipnju ove godine nakon što je u klub stigao Dimitrios Papadopoulos. Ugovor na tri godine jamči mu 650.000 eura po sezoni. No već pola godine poslije, shvativši što su učinili, Dinamovi čelnici hvataju se za glavu. U vremenu provedenom u Dinamu Grk je, računajući Europu i prvenstvo, odigrao 1253 minute i za to vrijeme zabio četiri gola. Prevedeno, zabija svakih 313 minuta. Za svaku minutu provedenu na terenu plaćen je više od 50 eura. Četiri gola zabio je i Slepička, no Čeh je zabio u Bruxellesu, a samo taj gol, prezimi li Dinamo u Europi, vrijedi svakog uloženog eura. Primjerice, Eduardo je u sezoni 2006./20007. u prvenstvu zabio 34 gola. Dinamo se sada sporazumom pokušava riješiti balasta u svlačionici. Grk je prvi na popisu, no zapelo je oko otpremnine. Ne želi ići ispod milijun eura.
- Neprocjenjiva je vrijednost učiti od Kovača, Bišćana i Butine - u isti glas razmišljaju Lovren, Barbarić, Kelava, Tomečak i ostali Dinamovi klinci. U pravu su jer od njih mogu puno naučiti. Od Grka? On će im biti od velike važnosti prije kraja karijere kada će se pitati kako naći mušteriju kojoj ćeš za tri godine uzeti nešto manje od dva milijuna eura.


MODRI NAPADAČI U EURIMA
75.000 € po golu spremio je Grk zasad u džep. Za 300-tinjak tisuća eura, koliko je zaradio za šest mjeseci, zabio je samo četiri gola (ne računajući kup utakmice protiv slabašnih protivnika)
37.000 € po golu ima Slepička (4, bez kupa). Ali onaj Anderlechtu zlata vrijedi
4.500 € stoji svaki od osam golova Kramarića. U šest mjeseci zaradi 35.000 eura

Idi na 24sata

Komentari 9

  • the.king 08.12.2009.

    za Kramarića sam se iznenadio koliko zarađuje.

  • VezanIPriveden 08.12.2009.

    Naslov je najjači. Baš je perverzan, ko što mamić kaže.

  • JAX 08.12.2009.

    kad je dosao rekao sam da on samo nastavlja niz mikulenasa,miure,andersona pa ste mi se smijali eto va sada

Komentiraj...
Vidi sve komentare