To je to što me zanima!

Oremuš nije teže ozlijeđen: A mislio sam da je gadno...

Odmah nakon tog starta mislio sam da je nešto puklo, bol je bila neizdrživa, no sada već mogu stati na nogu, kaže Oremuš koji je ozlijedio zglob
Vidi originalni članak

Premda se isprva činilo kako je nakon pogibeljnog starta igrača Mure Gregora Frumena ozbiljnije stradao desni zglob Mirka Oremuša, dan kasnije Hajdukov bočni igrač bio je boljeg raspoloženja.
- Odmah nakon starta mislio sam da je nešto puklo, bol je bila neizdrživa, no Sizgo (maser Domeniko Sisgoreo op.a.) je ledom i kompresijom brzo spriječio jače oticanje i veću štetu. Jutros gotovo da mogu stati na nogu i očekujem da ću biti spreman do generalke s HSV-om 14. srpnja - kaže Oremuš, koji je tijekom priprema postigao dva gola i po općoj ocjeni bio jedan od najboljih u Poklepovićevoj družini.
- Često sam do sada bio u drugom planu i na pripreme sam otišao po konačnu potvrdu i mjesto u postavi. Nadam se kako sam pokazao da trener može na mene ozbiljno računati – kaže Oremuš, koga ne zabrinjavaju nešto lošiji rezultati u četiri priprema ogleda.
- Puno je promjena u odnosu na prošlogodišnju momčad, treba nam vremena da se posložimo i uigramo, no ne sumnjam kako ćemo vrlo brzo biti pravi i kako ćemo od starta prvenstva jurišati na prvo mjesto - zaključio je Oremuš kojega će Hajdukov liječnik Jurica Rakić iz predostrožnosti tijekom današnjeg dana odvesti na magnetnu rezonanciju.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pero 4000 02.07.2010.

    - Puno je promjena u odnosu na prošlogodišnju momčad, treba nam vremena da se posložimo i uigramo, no ne sumnjam kako ćemo vrlo brzo biti pravi i kako ćemo od starta prvenstva jurišati na prvo mjesto - zaključio je Oremuš!!!koje su to promjene u odnosu na lani???P.S.špaco kaže da triba vrimena da se uigraju,a ja ga pitan koji je ku...radija drugi dio sezone???

  • torcida-1950- 02.07.2010.

    fala bogu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare