To je to što me zanima!

Organiziran prijevoz: Pomozite mini vatrenima protiv Ukrajine

Hrvatska futsal reprezentacija večeras u 21.00 sat u Spaladium areni traži put u polufinale preko Ukrajine. Arena će, prema svemu sudeći, biti puna ovaj put
Vidi originalni članak

Zbog snježnog nevremena koje za zahvatilo Split i okolicu otkazane su sve sportske priredbe u gradu i okolici, osim Europskog futsal prvenstva. 

Izabranici Mate Stankovića večeras u 21.00 igraju četvrtfinalnu utakmicu protiv Ukraine, u kojoj im je i te kako potrebna pomoć gledatelja. No mnogi od ljubitelja futsala koji su kupili ulaznice, zbog problema sa snježnim nevremenom u Splitu i okolici ne mogu do dvorane. Stoga su se organizatori opet, baš kao i za susret s Česima, organizirali posebne autobusne linije za sve koji žele na utakmicu.

Prema istom rasporedu, autobusi će prema Spaladium areni voziti s tri polazne točke iz rubnih dijelova grada, s Mertojaka, Pujanki i Brda već od 18.00 sati.

Linije prijevoza:

1. Mertojak (zgrada HEP-a) - Poljičkom do zgrade Depadansa, pa desno Ulicom Slobode preko Gripa prema Slobodnoj Dalmaciji i Ulicom Hrvatske mornarice do Spaladium Arene.

2. Pujanke (križanje Vukovarske i Pujanki). Vukovarskom ulicom do Dubrovačke, desno do križanja s Domovinskog rata, pa Put Stinica i Put Supavla do Spaladium Arene.

3. Brda (Hercegovačka), Hercegovačkom do Tehničkog pregleda, pa lijevo Solinskom u Domovinskog rata, desno do Slobodne Dalmacije, pa Ulicom Hrvatske mornarice do Spaladium Arene...

Autobusi će nositi oznaku FUTSAL - Spaladium Arena, važno je napomenuti da su manjeg kapaciteta od gradskih autobusa pa organizatori pozivaju sve koji imaju ulaznice i žele nazočiti večerašnjoj utakmici da na vrijeme budu na autobusnim stanicama, kako bi se izbjegle gužve. Arena će biti otvorena od 18.30, a istim linijama će već 10 minuta nakon utakmice autobusi vraćati građane kućama.

Ulaznice za večerašnju utakmicu mogu se kupiti i u Tisak mediji u zračnoj luci Split, za ljude koji dolaze s područja Trogira i Kaštela.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Barcelona pub Osijek 06.02.2012.

    evo, zbog brojke i moja podrška, da dečki znaju da nas je pun k.. koji im žele sve najbolje! i ako ne prođu dalje, opet su puno napravili s obzirom na uvjete koje imaju. svaka čast i samo hrabro!

  • frano 06.02.2012.

    ja ode srbima zvizdat i srat ako izgube,,,,,,,,,,,,,,,bolje cu hrkat;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  • Say_No_to_Ero 06.02.2012.

    Evo baš ću ići tamo radi tog bezvrijednog sporta, nebitnog. Volim ga igrati ali ici je previse. Stedim pare za pravi EURO :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare