To je to što me zanima!

Urnebes na Kantridi: Tri crvena kartona i dva poništena gola, Istra slavila u prvom susretu

Luda utakmica na Kantridi! Sudac Fran Jović podijelio je tri crvena kartona, a nakon pregleda VAR-a poništio je dva gola Istri. Puljani su na koncu slavili s visokih 3-0 u prvoj utakmici play offa Prve HNL
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici dvoboja za popunu Prve HNL Istra 1961 je kao gost na stadionu Kantrida svladala Orijent s 3-0 (1-0) i napravila veliki korak ka ostanku u društvu najboljih.

Prva dva gola na utakmici postigao je Gržan, prvi u 8. minuti iz penala, a drugi u 64. minuti, da bi konačni rezultat postavio Maganjić u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Istra je do prednosti stigla vrlo rano nakon što je Smolčić nespretno i nepotrebno u svom kaznenom prostoru srušio Guzinu, a Gržan je bio siguran izvođač najstrože kazne.

Već u 23. minuti situacija za domaće je postala praktički bezizlazna jer je zbog opasne igre isključen Ivančević.

Drugi pogodak na utakmici Gržan je postigao u 64. minuti kada je u utrci za jednim dubinskim proigravanjem bio brži od golmana Orijenta Berkovića, obišao ga i iskosa pogodio praznu mrežu.

U samoj završnici utakmice vrlo loši sudac Fran Jović pokazao je još dva crvena kartona. Prvo je nakon grubog prekršaja pokazao samo žuti karton igraču Istre Ivančiću, a nakon što mu je domaći igrač Gerc došao ukazati kako se radi o prekršaju za crveni karton, prvo je pokazao Gercu žuti zbog prigovora, a kako mu je to bio drugi žuti karton isključio ga je iz igre, da bi potom na intervenciju VAR-a išao pogledati snimku Ivančićeva prekršaja i potom isključio i njega.

Gercu nije povukao drugi žuti karton iako je igrač Orijenta bio u pravu, no kako je Jovića dotaknuo, zagrebački sudac nije imao milosti.

U samoj završnici susreta Maganjić je pospremio jedan odbijanac u mrežu domaćih za konačnih i uvjerljivih 0-3.

Uzvrat u Puli je u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • 03.08.2020.

    sve ok ali u istri sport uopće nije popularan, puležane nije briga za istru zato ih u prosjeku bude za izbrojat na prste nekoliko ruku.

  • jure28 03.08.2020.

    Ma nisu smjeli dobit🥑

  • jupi jak 02.08.2020.

    Istra je loša godinama ali kad vidim ove krkane iz orijenta ,dugopolje, hrv.dragovoljac sretan sam da je istra izborila opstanak

Komentiraj...
Vidi sve komentare