Obavijesti

Sport

Komentari 99

Urnebes na Kantridi: Tri crvena kartona i dva poništena gola, Istra slavila u prvom susretu

Urnebes na Kantridi: Tri crvena kartona i dva poništena gola, Istra slavila u prvom susretu
8

Luda utakmica na Kantridi! Sudac Fran Jović podijelio je tri crvena kartona, a nakon pregleda VAR-a poništio je dva gola Istri. Puljani su na koncu slavili s visokih 3-0 u prvoj utakmici play offa Prve HNL

U prvoj utakmici dvoboja za popunu Prve HNL Istra 1961 je kao gost na stadionu Kantrida svladala Orijent s 3-0 (1-0) i napravila veliki korak ka ostanku u društvu najboljih.

Prva dva gola na utakmici postigao je Gržan, prvi u 8. minuti iz penala, a drugi u 64. minuti, da bi konačni rezultat postavio Maganjić u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Istra je do prednosti stigla vrlo rano nakon što je Smolčić nespretno i nepotrebno u svom kaznenom prostoru srušio Guzinu, a Gržan je bio siguran izvođač najstrože kazne.

Već u 23. minuti situacija za domaće je postala praktički bezizlazna jer je zbog opasne igre isključen Ivančević.

Drugi pogodak na utakmici Gržan je postigao u 64. minuti kada je u utrci za jednim dubinskim proigravanjem bio brži od golmana Orijenta Berkovića, obišao ga i iskosa pogodio praznu mrežu.

U samoj završnici utakmice vrlo loši sudac Fran Jović pokazao je još dva crvena kartona. Prvo je nakon grubog prekršaja pokazao samo žuti karton igraču Istre Ivančiću, a nakon što mu je domaći igrač Gerc došao ukazati kako se radi o prekršaju za crveni karton, prvo je pokazao Gercu žuti zbog prigovora, a kako mu je to bio drugi žuti karton isključio ga je iz igre, da bi potom na intervenciju VAR-a išao pogledati snimku Ivančićeva prekršaja i potom isključio i njega.

Gercu nije povukao drugi žuti karton iako je igrač Orijenta bio u pravu, no kako je Jovića dotaknuo, zagrebački sudac nije imao milosti.

U samoj završnici susreta Maganjić je pospremio jedan odbijanac u mrežu domaćih za konačnih i uvjerljivih 0-3.

Uzvrat u Puli je u srijedu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
PLAY OFF HNL-A 20 SATI , Stadion Kantrida, Rijeka
Orijent
0 : 3
Istra
Gržan 8' (p), 64', Maganjić 90+3'
Sortiranje događaja

KRAJ!

Nevjerojatna i sadržajna utakmica na Kantridi.

Sudac Fran Jović na koncu je dodijelio tri crvena kartona od čega jedan Ivančiću nakon pregleda VAR-a. Prvo mu je dao žuti pa ispravio odluku i zbog neporeznog starta džonom pokazao crveni.

Videotehnologijom glavni sudac je danas poništio i dva gola Istri pa su Puljani na kraju slavili s 3-0 u prvom susretu play offa Prve HNL.

Orijent je zaradio isključenje već u 23. minuti i dobro se držao s desetoricom većinu susreta, no Istra je napravila veliki korak ka ostanku u prvoj ligi i u uzvrat će bez pritiska.

Šest minuta nadoknade.

90+3'

GOOOOL! Na cijelo ludilo Istra je stigla i do trećeg gola.

Maganjić je pokupio loptu ispred Malokua i matirao golmana Orijenta Berkovića.

NEVJEROJATNO

KAKVA ČUDNA SITUACIJA NA KANTRIDI!

Nakon sugestije VAR-a, Jović je otišao pogledati Ivančićev start pa je naknadno povukao dodijeljeni žuti karton i dao mu izravni crveni! Ivančićev start bio je grub otvorenog džona, a danas vrlo loši Jović nije se najbolje snašao u cijelom ludilu.

Sada je i Istra s igračem manje. Nevjerojatno...

90'

Gerc je dotaknuo suca Jovića pa je pocrvenio!

Ivančić je zaradio žuti karton zbog prekršaja, Gerc se sjurio i dotaknuo Jovića, a on je ekspresno izvadio žuti karton, koji je Gercu bio drugi.

Orijent je s dva igrača manje.

Komentari 99