To je to što me zanima!

Oriolik dobio Rudar u Kupu: Bakljada na krovu - traktora!

Trećeligaš je nastavio oduševljavati u hrvatskom Kupu i u četvrtzavršnici će igrati protiv Istre. Ambijent je bio onaj pravi s hrvatskih travnjaka - utakmicu se pratilo s balkona, krovova, zidića...
Vidi originalni članak

Nogometaši Oriolika iz Oriovca izborili su plasman u četvrtfinale hrvatskog Kupa nakon što su u dvoboju osmine finala nakon produžetaka pobijedili Rudar iz Labina sa 1-0.

U sudaru trećeligaša presudio je pogodak Valentina Kuzmića iz penala u 104. minuti nakon što u prvih 90 minuta nije bilo golova.

Obje momčadi završile su utakmicu s igačem manje. Kod domaćina je u 28. minuti isključen Marko Živatović nakon što je kao zadnji igrač obrane oborio Ivana Macana, dok je s druge strane pocrvenio David Golić u 43. minuti sakupivši dva žuta kartona u razmaku od svega 120 sekundi.

Rudar je najbliže golu bio u 40. minuti kada je pogodio stativu.

Atmosfera na utakmici bila je sjajna, domaći navijači susret su pratili u velikom broju i to svugdje pored terena gdje se moglo stajati te s okolnih balkona kuća, zidića, čak i s krova traktora gdje je bila i bakljada...

U četvrtfinalu će Oriolik na svom stadionu igrati protiv Istre, a ostali su parovi Osijek - Rijeka, Dinamo - Slaven, dok Gorica čeka pobjednika susreta Zagreb - Hajduk.

Oriolik je tako stigao do velikog uspjeha te se kvalificirao u četvrtzavršnicu Kupa nakon što je u 1. kolu pobijedio Karlovac 2-1, a u osmini finala Split 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Moriento Fernandes 28.02.2021.

    Oriovac ima oko 4000stanovnika a na utakmicama u 3.HNL imaju vise gledatelja nego lokosi,istra pa cak nekad i dinamo

  • optimus_prime 28.02.2021.

    Ne znam jel novinar gledao utakmicu? Igrala dva trećeligaša i ne u S. Brodu

  • 28.02.2021.

    Neznam zašto navijači nemogu na tribine a može se u teretane i na terase kafića ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare