To je to što me zanima!

'Orlovi' u povijesnom finalu, Hrvatska pokleknula u grotlu!

Blic piše kako su 'orlovi' ušli u povijesno finale. Prvo u srpskoj rukometnoj povijesti. Posebno su pohvalili i navijače, njih čak 20000, 'Hrvatska poklekla u grotlu Arene!'
Vidi originalni članak

Srpski mediji očekivano slave svoje rukometaše nakon ulaska u finale Europskog prvenstva. Mondo piše kako su sportska zemlja, jer osim rukometaša, u finale Eura ušli su vaterpolisti, a Novak Đoković u u finale Australian Opena.

'Srpski orlovi pokidali Hrvate', naslov je u Kuriru. Kao junaka su istaknuli golmana Stanića koji je u nastavku skupio čak 11 obrana.

Blic piše kako su 'orlovi' ušli u povijesno finale. Prvo u rukometnoj povijesti. Pohvalili su i navijače, njih 20000, 'Hrvatska poklekla u grotlu Arene!'.

Sportal.rs je umjereniji. Rukometaši su novi junaci, a naslov na portalu je 'Srbiji se "dogodio" rukomet, konačno!'.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • KGB 28.01.2012.

    Bez ulizivanja i izvinjenja - z@jebite vise ovo prepucavanje, dodjite slobodno u NS na Exit festival ili u Gucu na trubace (kao sto vas dosta i dolazi vec godinama) mozemo samo na pivu da zavrsimo.. ovi klinci zeljni dokazivanje sto prave pizdarije nemaju nikakve veze sa realnoscu i pravom slikom Srbije, to znate i Vi i MI.

  • srdjanczv 28.01.2012.

    manja od Slovenije? Abab ja koliko znam veci smo od vas :D

  • srdjanczv 28.01.2012.

    KO TO KAZE KO TO LAZE SRBIJA JE MALA NIJE MALA NIJE MALA IGRA 3 FINALA (dok nase komsije ne igraju ni jedno)

Komentiraj...
Vidi sve komentare