To je to što me zanima!

Oršić: Bilo je teško igrati nakon dva poklona; Vlašić: Nigdje me nisu ovako spremili za utakmice

'Nadigrali smo Dinamo. Jesmo zabili prvi gol iz greške i kasnije je bilo lakše, ali zasluženo smo pobijedili. Imali smo još neke šanse i moglo je biti uvjerljivije', rekao je Nikola Vlašić nakon pobjede protiv Dinama (2-0)
Vidi originalni članak

Oba gola smo im gotovo poklonili i stvarno je bilo teško igrati kasnije. Znali smo da će njima biti teže kako utakmica ide kraju, a nama lakše, ali nismo uspjeli zadržati 'nulu' da nam kasnije bude lakše. Bolje smo ušli u drugi dio i igrali na njihovoj polovici, nismo zabili i opet smo dobili gol pa je bilo teško igrati, započeo je nakon poraza od West Hama hrvatski reprezentativac i nogometaš Dinama Mislav Oršić

KOMENTAR Krznar mora prelomiti i ključeve momčadi dati Luki Ivanušecu...

'Modri' su dva puta pogriješili, a to su iskoristili 'čekićari' i bez problema zabili oba gola te na kraju slavili 2-0 (1-0). Nije bilo previše šansi za Dinamo, sve je dobro zatvorio gostujući strateg David Moyes.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Činilo mi se da su dosta spremni na sve, desni bek je bio dosta blizu mene i sigurno da su bili spremni. Moramo se okrenuti sljedećim utakmicama, pokušati ovo izvući i proći grupu - zaključio je Oršić.

U redovima gostiju je 69 minuta odigrao hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić koji se jako dobro snašao u novom klubu.

IZJAVE TRENERA Krznar: Theophilea nismo zbog greške izvadili; Moyes: Svaka čast prevoditeljici, to nije lako

- Nadigrali smo Dinamo. Jesmo zabili prvi gol iz greške i kasnije je bilo lakše, ali zasluženo smo pobijedili. Imali smo još neke šanse i moglo je biti uvjerljivije - objasnio je 'Niksi'.

Nakon što je menadžer David Moyes pohvalio njega, Vlašić je istaknuo da nigdje nije radio ovako kao što je to pod škotskim strategom.

- Tu sam tjedan dana i nikad me nisu tako detaljno spremili za utakmice. Mislim da je Dinamo odlična ekipa, pokazali su to u Europi, ali naš plan je bio odlično izveden i mislim da nisu mogli više. Zvižduci s tribina? To je dio nogometa, nisam ih uzeo k srcu. Vidio sam se sa suigračima iz reprezentacije i malo smo popričali, a uskoro ćemo se opet vidjeti - zaključio je Vlašić.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE 'POLIGRAFA': Stjepan Ursa

Idi na 24sata

Komentari 143

  • GNKDALTON 17.09.2021.

    odličan dinamo ,šteta ,promašili 20 šansi ,moglo se ovo dobit ,west ham me razočarao

  • 17.09.2021.

    Oršića pod hitno prodati dok još mogu dobiti 50.000 za njega. Katastrofa.

  • Dario123455677 17.09.2021.

    Sve je to Mamićevo maslo.... i njegovo prodavanje igrača.... Moramo ga već jednom poslati van iz Dinama.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare