To je to što me zanima!

Oršić: Bjelica je vikao da ja pucam penal, a ne Petković

Opet smo primili golove iz prvih šuteva, to nas je poremetilo jer nam je plan bio da izdržimo prvih 20 minuta i taj pritisak. Mogao sam i ja bolje pucati kad sam imao priliku, dojam je Franka Andrijaševića
Vidi originalni članak

Dinamo će imati lijepi zimski san na ugodnih +12. Za kraj polusezone na Maksimiru je opet sredio Rijeku (3-0), nije bilo tako uvjerljivo kao na Rujevici, ali može se reći rutinski.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da, bili smo motivirani nakon onog poraza u finalu Kupa, taj nas je poraz pogodio jer su nam uzeli taj trofej, ali mislim da smo u zadnje tri utakmice pokazali da smo bolji - rekao je Mislav Oršić koji je načeo Riječane, no Bruno Petković "uzeo" mu je drugi gol.

- Vikao je trener da ja pucam taj penal, ali Petko je rekao da je on siguran.

DINAMO - RIJEKA 3-0 Majstor Petko izludio je Rijeku! Dinamo se odvojio na vrhu...

Daleko od sigurne momčadi bila je Rijeka.

- Dinamo je rano zabio i razigrao se, sve je išlo na njegov mlin, imao je kontrolu cijelu utakmicu. Izgleda da nismo naučili iz prošlog poraza. Imaju 13 bodova prednosti? To samo pokazuje njihovu kvalitetu, imaju dvije jake momčadi i to je njihova snaga - komentirao je iz gostujućeg ugla Ivan Tomečak.

- Opet smo primili golove iz prvih šuteva, to nas je poremetilo jer nam je plan bio da izdržimo prvih 20 minuta i taj pritisak. Mogao sam i ja bolje pucati kad sam imao priliku. Ma... Vidi se da Dinamo igra Europu, visoko je digao letvicu - nadovezao se Franko Andrijašević.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dmiota 19.12.2019.

    Dragi Franko da je Dinamo sve pogodi što je loše pucao znaš kakav bi rez. bio a 5:1

  • 18.12.2019.

    Dinamo će na proljeće past.

  • marijan09 18.12.2019.

    Kme kme, igraj nogomet, sto nisi pokazao znanje u Italiji i u Zagrebu protiv Engleza, cuj, nije pucao penal, nes ti nepravde

Komentiraj...
Vidi sve komentare