To je to što me zanima!

Pjatov je hrvački srušio Gavru, Oršić zabio četvrti gol u LP...

Golman Šahtara u trenutku ludila oborio je na tlo Dinamova napadača Marija Gavranovića, a Mateu Lahoz to je vidio i dosudio penal za "modre" kojeg je realizirao Oršić. To mu je četvrti ove sezone
Vidi originalni članak

Nevjerojatnu pogrešku napravio je Andrij Pjatov u svom kaznenom prostoru u 59. minuti. 'Nakačio' se na leđa Gavranoviću i srušio ga na pod u trenutku kada su dinamovci izvodili udarac iz kuta. Naravno, iskusni sudac Antonio Mateu odmah je pokazao na bijelu točku, unatoč pobuni domaće momčadi. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošla je sudačka odluka i provjeru u VAR sobi, a nakon što je izvođenje odobreno, na 11 metara udaljenosti stali su Pjatov i Mislav Oršić. Pjatov za iskupljenje za kobnu pogrešku, a Oršić za četvrti gol u Ligi prvaka. Na listi najboljih strijelaca vlada velika gužva. Čak petorica njih zabila su četiri gola, a to su Kane, Gnabry, Sterling Haaland i Oršić, dok je na tron iskočio Robert Lewandowski s pet golova.

ŠAHTAR - DINAMO 2-2 Stative uzele pobjedu Dinamu: Gubili, okrenuli pa osvojili bod

Smiren, precizan i oštar udarac u Pjatovljevu desnu stranu bio je dovoljan za gromoglasno slavlje Dinamovih navijača na ukrajinskom stadionu, sreću igrača na terenu, skok i stisak šake Nenada Bjelice i cijele klupe uz olakšanje - napokon smo naplatili sve one lopte koje su prošle samo milimetar od stative. 

Izjednačio se tako Oršić na vrhu ljestvice najboljih strijelaca sa Sergeom Gnabryjem iz Bayerna i Erlingom Brautom Hålandom iz Salzburga. Sva trojica imaju po četiri gola.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • papilon100 22.10.2019.

    Bio je penal kojeg sudac sviro ali i crveni za golmana

  • dottie 22.10.2019.

    Pyatov pukao u glavi..hahhaa ali zanimljivo da je kod svakog kornera gurao se i pokusavao iznuditi prekrsaj u napadu 😅😅🤣

  • biberrr 22.10.2019.

    Zabio bi Oršić i peti da mu je Olmo dodao u zadnjem napadu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare