To je to što me zanima!

Oršić se provozao s igračima Dinama: 'Odmah ga otmite!'

Dinamo i Trabzonspor ne samo da su pripreme odrađivali u istom mjestu, Brdu kod Kranja, već su bili smješteni i u istom hotelu. Orša je imao priliku susresti se sa starim prijateljima
Vidi originalni članak

Mislav Oršić je na zimu napustio maksimirske odaje u želji da ispuni svoje snove. Zaigrati na najvećoj svjetskoj pozornici, u Premier ligi. Otišao je u Southampton za šest milijuna eura. Bilo je predodređeno da uspije u ligi čije je klubove rušio s Dinamom u europskim natjecanjima, no 'sveci' su ga zapostavili. Pravu priliku nije dobio, odigrao je tek šest minuta u Premier ligi, a kako je vrijeme odmicalo, sam je shvatio da je napravio najveću pogrešku u životu. Englezi su ga u potpunosti otpisali bez da su mu dali priliku da se dokaže. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čekao je ljetni prijelazni rok kao ozeblo sunce, pod svaku cijenu je htio otići iz mračnog i tmurnog Southamptona. Navijači Dinama sanjali su opet njegove golove i spektakularne poteze, htio se i on vratiti, ali Dinamo očito nije pokazao dovoljno jaku želju. Na kraju je završio u Trabzonsporu kod Nenada Bjelice.

Mislav Oršić sretan je kao malo dijete, otkrio je Bjelica. Konačno se oslobodio i opet uživa u nogometu. Sudbina nije htjela da se nakon svega pola godine vrati u Dinamo, ali posljednjih nekoliko dana osjećao se kao doma. 

Oršić opet među svojima

Dinamo i Trabzonspor ne samo da su pripreme odrađivali u istom mjestu, Brdu kod Kranja, već su bili smješteni i u istom hotelu. Orša je imao priliku susresti se sa starim prijateljima i popričati pa i pogledati njihove prijateljske utakmice.

Jedan od najboljih prijatelja iz maksimirskih dana bio mu je Dino Perić. Oršić se s 'modrima' vozio do igrališta, a sjedio je pored stopera Dinama koji je ovjekovječio ovaj trenutak i objavio ga na Instagramu. Fotografija je oduševila navijače hrvatskog prvaka, a mnoge je komentarom nasmijao bivši napadač 'modrih' Komnen Andrić.

- Otmi ga i vrati na pravu adresu! - napisao je napadač Clermonta.

Putevi im se ovaj put nisu isprepleli, ali barem su mogli prisjetiti se čarobnih trenutaka iz Dinama i priča koje će im uvijek biti urezane u pamćenje. Dinamo je u subotu napustio slovensku bazu i vraća se u Maksimir gdje ga za tjedan dana očekuje Superkup protiv Hajduka. Orša i Trabzonspor će još neko vrijeme ostati u Brdu kod Kranja jer tursko prvenstvo počinje tek u kolovozu. Neće ga biti na terenu u velikom derbiju, ali sigurno će biti najveća podrška svojim bivšim suigračima u borbi za prvi trofej u sezoni.

Oršić je u Dinamo stigao u ljeto 2018. godine za milijun eura iz južnokorejskog Ulsana. Mnogi navijači su sa skepsom promatrali taj transfer, ali vrlo brzo je postao jedan od najboljih igrača 'modrih'. U 210 utakmica zabio je 91 gol i 40 puta asistirao.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mlado staro život cili . 08.07.2023.

    Hehehehhe jel ga Sigur izvadio iz džepa na kraju 🤣🤣

  • 1838848582701 08.07.2023.

    Oteo ga je Sigur, još ga traže po Sloveniji 🤣

  • Antidonkey 08.07.2023.

    Orsa sutra napuni morsku nejac !💪💪💪💪🫏🫏🫏

Komentiraj...
Vidi sve komentare