To je to što me zanima!

Oršića je zasmetalo jer ne igra: 'Ne možete me povrijediti...'

U Southamptonu je tri tjedna što nikako nije dovoljno da pokaže svoje kvalitete, ali niti mane. Za sada stvari nisu dobre, no na njemu je da se još jednom dokaže i izbori mjesto u momčadi. Kvalitetu ima
Vidi originalni članak

Stigao je kao veliko pojačanje u borbi za ostanak u ligi. Igrač s iskustvom koji bi trebao pomoći mlađim kolegama i povezati veznu liniju s napadom.

Zabiti pokoji gol, proslaviti s navijačima na Saint Mary'su, pokazati kako i zašto je rušio engleske velikane dok je igrao u dresu Dinama... Ništa od toga se još nije dogodilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mislav Oršić (30), naravno, nikako nije zadovoljan što ne igra za Southampton. Pa i kada dobije ono malo šanse, menadžer 'svetaca' Nathan Jones gurne ga na desno krilo, poziciju na kojoj ne može pokazati sve svoje vrline.

Oršić je u petak igrao za B momčad Southamptona gdje je dobio svih 90 minuta. To je svakako dobar način kako povećati fizičku razinu spremnosti, podići formu i uhvatiti korak za suigračima u svlačionici. No, očito mu smeta što nije u udarnom sastavu pa je na Instagramu objavio zagonetan story.

- Ne možete me povrijediti - naslov je knjige Davida Gogginsa, koju je Oršić objavio na fotografiji.

Vrlo je interesantno da, eto, baš u ovome trenutku čita baš tu knjigu s baš tim naslovom. No, ipak bi posrijedi trebala biti indirektna poruka klubu i menadžeru Jonesu, prije svega.

U Southamptonu je tri tjedna što nikako nije dovoljno da pokaže svoje kvalitete, ali niti mane. Za sada stvari nisu dobre, a uzevši u obzir i činjenicu da su 'sveci' doveli talentiranog krilnog napadača Kamaldeena Sulemanu iz Rennesa za 25 milijuna eura, igrača koji igra na Oršićevoj poziciji, ne ide mu u prilog.

Ipak, na njemu je da se još jednom dokaže i izbori mjesto u momčadi. Kvalitetu ima, čini se da je potrebno samo malo vremena.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Tishma 05.02.2023.

    E moj Orša...Bolje da si ostao u Dinamu.I dalje bi bio prvi "u selu",i dalje bi bio car.Ovak si zadnji "u gradu",i nitko te ne "j..e" niti 5%....

  • duki1994 05.02.2023.

    ak su uzeli nekog drugog.na njegovoj poziciji ocito je da na orsica ne racunaju, bas steta nadam se da ce ispast iz lige ili nek promjene trenera cim prije

  • pile2244 05.02.2023.

    A smijali se Vlašiću

Komentiraj...
Vidi sve komentare