To je to što me zanima!

Riješio transfer od 75 mil. € pa se obukao kao da ide na plac...

Mino Raiola (51), jedan od najpoznatijih nogometnih agenta na svijetu, oduševio je danas masu okupljenu u Torinu na potpisivanju ugovora De Ligta i Juventusa svojim modnim odabirom....
Vidi originalni članak

Mino Raiola na svojim računima zasigurno ima milijunske iznose u raznim valutama, no on to svojom pojavom ne voli pokazivati. Dokazao je to danas kada se na potpisivanju jednoga od najvećih transfera, onoga Matthijsa de Ligta iz Ajaxa u talijanski Juventus, obukao kao da ide na plac. 

U najmanju ruku, ovo se može nazvati ležernim izdanjem.

On je stigao u Torino s De Ligtom koji je obavio liječničke preglede u kampu od Juventusa, a uskoro bi trebao i potpisati ugovor, dok bi Ajaxu trebala pripasti odšteta od 75 milijuna eura.


Očigledno je da njegov opušteni stajling i način života itekako ima utjecaja na klijente koji u njega imaju puno povjerenje, ali i u mnogobrojne obožavatelje među navijačima koji su i od njega tražili autograme, a ne samo od nogometne zvijezde De Ligta.

Mladi Nizozemac samo je jedna od zvijezda s popisa osoba o čijim transferima brine Raiola. Povjerenje su mu dali i Paul Pogba, Mario Balotelli, Zlatan Ibrahimović, Sergio Romero, Thomas Lam i drugi.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • maralav 17.07.2019.

    Klošar ima iste cvike ka i ja

  • Mthesecond 17.07.2019.

    Obleka ok,ali ta pivska trbusina,mjesina..To mu nije trebalo kao tom nekom ugledniku :))

  • potras 17.07.2019.

    A Hana povećala sise da poveća samopouzdanje ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare