To je to što me zanima!

Osijek dobio Dinamo svaki put u zadnjih pet sezona: 'Modri' u derbiju bez važnog prvotimca?

Dinamo u zadnjih pet utakmica ima jednu, a Osijek u zadnjih sedam čak šest pobjeda. Ovu subotu od 17.30 dva će kluba zadnji put igrati međusobno u Gradskom vrtu
Vidi originalni članak

Osijek će danas (17.30, MAXSport 1) u derbiju 15. kola dočekati vodeći Dinamo, a trebala bi to biti i posljednja utakmica "bijelo-plavih" u Gradskom vrtu. Naime, Osječani bi se početkom 2023. godine trebali preseliti na Pampas, iako ni to još nije sasvim sigurno...

POGLEDAJTE VIDEO: Novi stadion Osijeka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Momčad je u dobrom stanju, analizirali smo poraz u Varaždinu. Kleinheisler je imao probleme, ali izgleda dobro i vidjet ćemo možemo li računati na njega. Želimo odigrati dobru utakmicu, bit će i puno gledatelja koji će nas podržati - poručio je trener Osijeka Rene Poms, koji i dalje priželjkuje "ugovor za stalno" pa nastavlja:

- Nemam pritisak. Preuzeo sam momčad u specifičnoj situaciji, ne razmišljam o ugovoru, nego o radu s momčadi. Dajem sve od sebe, pružam maksimum i imam velike ambicije. Želim ostvariti vrhunski rezultat dok sam trener, a hoću li ostati u Osijeku ili ne, nije na meni.

ODMAH GA KAZNIO VIDEO Hit HNL-a divljački uletio igraču Šibenika pa dobio crveni

Zanimljivo, Osječani su svaki put u posljednjih pet sezona barem jednom "skinuli" Dinamo, pa u Gradskom vrtu optimizam raste. Nogometaši Rene Pomsa u zadnjih sedam utakmica imaju čak šest pobjeda, dok Dinamo u posljednjih pet dvoboja tek - jednu.

Ante Čačić u Osijek mora bez ozlijeđenog Boška Šutala, upitan je i njegov prezimenjak Josip, dok je kartoniran Ljubičić.

- Milan? Imamo i mi pravo na loš dan, pa danas ćemo odigrati 27. utakmicu u sezoni što nema nitko u Europi. Logično da je došlo i do zasićenja, vjerojatno smo u blagom padu - poručio je Ante Čačić i dodao:

- Žao mi je ljudi koji omalovažavaju naše rezultate, pa i mene osobno. Evo, i stariji kolege koji su trenirali gradska predgrađa mi sad drže lekcije. A rekao sam igračima, mirnije sam spavao poslije Milana nego poslije Poljuda.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 29.10.2022.

    Nazalost nerješeno.

  • Antitovar * *_491 29.10.2022.

    Laksi trening za Dinamo.

  • AnarhosindikaIist 29.10.2022.

    Po meni, vrlo neizvjesno. Osijek ima dovoljno kvalitete i dobru igru, motivirani su unatoč (ili baš zato) visokom porazu u prošlom kolu i za Dinamo neće ovo biti lagana utakmica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare