To je to što me zanima!

Osijek doveo napadača koji je bio u Dinamu i Lokomotivi...

Ma čim sam čuo za interes Osijeka dogovorili smo se za jedan dan. Ovo je lijepa priča, cijeli grad diše uz klub i nisam puno razmišljao, rekao je novi napadač Osijeka Mirko Marić
Vidi originalni članak

Mogli ste ovo i očekivati u ovo vrijeme, doveli smo dva igrača, a ja se nadam da će se uskoro pokazati i kao pojačanja, rekao je sportski direktor Osijeka Alen Petrović na predstavljanju dvije najnovije pridošlice u Gradski vrt.

Riječ je o polivalentnom veznjaku Harisu Hajradinoviću (23). Bivši mladi reprezentativac BiH u karijeri je igrao u Željezničaru, Olimpicu, Trenčinu, Gentu, Interu iz Zaprešića te posljednje u norveškom Haugesundu.

- U punom sam trenažnom procesu jer je u Norveškoj sezona počela u ožujku i spreman sam odmah pomoći - rekao je Hajradinović.

Drugi igrač Osijekovim je navijačima ipak nešto poznatiji, Mirko Marić (22), bivši napadač Lokomotive, Dinama, Širokog Brijega i Videotona.

- Nadam se da ću pokazati da mi je ovdje mjesto, momčad već dobro znam, a s nekima sam i igrao u Lokomotivi. Ma čim sam čuo za interes Osijeka dogovorili smo se za jedan dan. Ovo je lijepa priča, cijeli grad diše uz klub i nisam puno razmišljao. Konkurencija? Borit ću se, vjerujem u sebe - rekao je Mirko.

Sportski direktor Osijeka najavio je da bi moglo biti još promjena do kraja prijelaznog roka, četvrtak u ponoć.

- Peroševićev transfer u Puškaš Akademiju je danas završen. Prijelazni rok još traje i sve je još moguće, no trebalo bi se dogoditi neko čudo. Mislim da smo s ovom dvojicom igrača zaključili prijelazni rok - kaže Petrović.

Marić je potpisao ugovor na pet, a Hajradinović na tri godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 30.08.2017.

    Super....sad imaju šurnajst centarfora...a Dinamo nijednog....retardirani i jedni i drugi...

  • mihic82 30.08.2017.

    Odličan potez

  • rk10 30.08.2017.

    Di je to ovaj Perosevic otisao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare