To je to što me zanima!

Draga, gdje je daljinski? Osijek, Hajduk, Dinamo pa Barakude!

Osijek od 19 sati igra protiv PSV-a (HNTV), Hajduk gostuje kod Brondbyja u 20 sati (HTV2), a Dinamo - Odd počinje u 20.45 (HTV1). Vaterpolisti od 22 sata (HTV2) igraju protiv Srbije za finale SP-a
Vidi originalni članak

Slika u slici, mobitel, dva televizora, radio, internet... Snađite se, jer ovakav raspored ne pamtimo još od olimpijskih igara. Četvrtak je dan hrvatskog sporta koji će otvoriti tri naša kluba, Osijek, Hajduk i Dinamo u trećem pretkolu Europske lige, a zatvoriti Barakude u vječitom vaterpolskom klasiku protiv Srbije za finale Svjetskog prvenstva.

Osječani od 19 sati igraju jednu od najvećih utakmica u povijesti kluba kod nizozemskog PSV-a.  Dok će osječki igrači izlaziti na teren na drugo poluvrijeme, počet će utakmica Hajduka koji gostuje kod Brondbyja u Danskoj.

Prvi dio utakmice će biti pri kraju, a već će početi Dinamo koji od 20.45 na Maksimiru igra protiv norveškog Odda. I dok će se plavi boriti za Europu, Barakude će krenuti u lov na Delfine u polufinalu Svjetskog vaterpolskog prvenstva. Utakmica Hrvatske i Srbije počinje u 22 sata, a u to vrijeme će Dinamo još igrati protiv Odda.

Pa kako uskladiti ovu večer? Za početak, pripremite bolje polovice na četiri sata čistog sporta. Imate vremena do 19 sati kad Osijek počinje u Nizozemskoj. Cvijeće, ručak, večera, čak i lagana šetnja, a onda - fotelja. Jer sve će utakmice biti u izravnom prijenosu. Pijte dosta tekućine i ne zadržavajte je u mjehuru, kad se mora, mora se. Pa neće valjda pasti gol kad ste na toaletu. Naravno da hoće, uvijek bude tako. Samo, neka golovi večeras padaju u mrežama PSV-a, Brondbyja, Odda i Srbije...

RASPORED:

  • PSV - Osijek 19 sati - prijenos na HNTV-u
  • Brondby - Hajduk 20 sati - prijenos na HTV2
  • Dinamo - Odd 20.45 sati - prijenos na HTV1
  • Hrvatska - Srbija 22 sata - prijenos na HTV2

 

 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • Josip Joe Milovich 27.07.2017.

    Dinamo će dobiti, Hajduk 50-50, Osijek ima minimalne šanse.

  • sve_znam 27.07.2017.

    meni veceras nema gledanja zbog prokletih turski serija uvik klanje u kuci

  • Pobotchnick Leeyoobo 27.07.2017.

    Sve ću napeto pratiti na 24 sata uživo

Komentiraj...
Vidi sve komentare