To je to što me zanima!

'Osijek igra najbolju sezonu, a HNL je fenomenalno gledati'

Napeto je, svatko se za nešto bori, a mi imamo svoj plan i nadamo se kako će uspjeti - kazao je trener Gorice Oreščanin uoči dvoboja s Osijekom koji se, pak, i dalje bori za naslov
Vidi originalni članak

S četiri boda prednosti nad Rijekom i čak osam od Hajduka Gorica ulazi u finiš HNL-a. Međutim, uz najteži mogući raspored jer Goričane u zadnja četiri kola, počevši od danas i Osijeka (19:10), čekaju još Hajduk, Dinamo i Rijeka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ulazimo u završnicu sezone i čekaju nas četiri najjača protivnika, po tradiciji, po budžetu, ali ne i po tablici. Znamo da nas čeka zahtjevan posao, ali uvijek idemo isto. Volimo ovakve utakmice, volimo izazove - kazao je trener Siniša Oreščanin.

I dalje ne može računati na Suka, Lovrića, Kalika, ali i suspendiranog Babeca. Problema s izostancima ima i Osijek koji je matematički još u igri za naslov. 

VREMENA SVE MANJE Trostruki HNL petak: Toplak na Stipića, Istra po bijeg sa začelja u Šibeniku, Bjelica kod Gorice

- Osijek igra možda i najbolju sezonu u HNL-u, trener Bjelica radi odličan posao. Oni imaju svoje ciljeve, još uvijek su u borbi za naslov prvaka. Mi imamo svoje ciljeve i dat ćemo sve do sebe da izvučemo što više - dodao je Oreščanin pa se vratio na pobjedu u Puli u prošlom kolu.

- Nismo imali puno vremena za pripremu, ali situacija je OK. Htio bih još jednom zahvaliti igračima i stožeru na dobro obavljenom poslu u Puli.

Gorica i Osijek u tri utakmice ove sezone pobijedili su po jednim i jednom remizirali. U prosincu su Goričani u Turopolju razbili Slavonce 4-1.

VIDEO: BJELICA UOČI GORICE 'Hoćete li mi objasniti koji je to otvoreniji nogomet? Ha-ha...'

- Iz prijašnjih susreta možemo izvući jako puno stvari i neke pouke. Dosta se promijenilo do zadnje utakmice, prije malo više od dva mjeseca. Ide kraj prvenstva, nakupilo se puno toga, umora. Bit će vrlo zanimljivo, mislim da je prvenstvo jako zanimljivo, fenomenalno za gledati. Napeto je, svatko se za nešto bori, a mi imamo svoj plan i nadamo se kako će uspjeti. Očekujemo da ćemo kontrolirati stvari na terenu, ali sigurno nas očekuje zanimljiva utakmica - zaključio je Oreščanin.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 7vuk777 07.05.2021.

    osijek ima najlošiju igru u hnl,ali uz pomoć sudaca i var je na 2 mjestu,koliko psovki od bjelice i igraća na jednoj utakmici,padanja,pa da igraju vani nikad nebi zavrsili bez 3 igraća isključena,sve padavičari i kočijaši,ali u hnl im to prolazi

  • antitovar 2 07.05.2021.

    Ajmo Purgeri gazite madzarsku antikorporaciju !

  • Sivonja78 07.05.2021.

    Htio bih da Gorica pobijedi, ali neka igra odluči o tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare