To je to što me zanima!

Osijek ipak igra Kup: Uspjeli isplatiti dugovanja Karačiću

Bivši je trener 'bijelo-plavih' Branko Karačić prijetio klubu da će ga blokirati u slučaju neisplate duga. No, Osijek je uspio odnekud izvući 230.000 kuna i isplatiti dugove
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka ipak su dobili mogućnost da u uzvratu polufinala Hrvatskog kupa (srijeda u 18 sati) u Vinkovcima protiv Cibalije brane prednost od 3:0 iz prve utakmice. Naime, klub je odnekud pronašao novac i isplatio dugovanje bivšem treneru Branku Karačiću u iznosu od 230.000 kuna.

Novac je, štoviše, već i sjeo Karačiću na račun, koji je prijetio da će blokirati klub u slučaju neisplate duga, pa bi i njihov nastup sutra u Vinkovcima bio onemogućen zbog suspenzije.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Buzer 17.04.2012.

    Svaka cast sto je klub skupio novac, ali po mome klubovi bi se trebali drzati svojih financijskih mogucnosti i svi bi bili sretni. Gledaj ovo pokupujes sve dobre igrace das im neke mrvice odigras 2-3 sezone vrhunski i onda kad ti igraci odu , nedobijes nista od njihovih tranfera, pred bankrotom si lose stojis u ligi zbog cega? pa bolje se mucit za ostanak u okviru svojih moguxnosti kad tad ce doci napredak nego se uvalit u govna kao sto je wto karlovac i varazdin napravili i sad nemaju nista.

  • LEGOS 17.04.2012.

    ma samo da mi osijek prođe u finale kupa

  • TeydiHajduković 17.04.2012.

    Šta HNS i disciplinska komisija imaju sa poslovanjem i dugovima klubova,,,,svaki majmun radi šta mu god padne na pamet...imovinsko pravne odnose,nesporazume po ugovorima i za sve ostale radnje vezane uz odnose klub-klub,klub-igrač, klub-trener u nadležnosti je redovnih sudova i po podignutoj tužbi oni to rješavaju.To vam je isto kada bi hrvatska gospodarska komora sudila i donijela presudu u sporu dvaju poduzeća...pa to ne ide treba se znati tko što radi i zašto je nadležan...što mislite što bi se desilo kad bi svak uzimao pravdu u svoje ruke i sudio onako kako njemu odgovara...

Komentiraj...
Vidi sve komentare