To je to što me zanima!

Osijek na turneji Dalmacijom: Sada smo dio 'velike četvorke'

Prvo trebamo riješiti utakmicu u Kupu, ali protiv Hajduka idemo na tri boda, najavio je ponajbolji igrač Osijeka Antonio Perošević prije dvostrukog programa u Dalmaciji, Šibenik u Kupu i Hajduk u HNL-u
Vidi originalni članak

Financijski problemi prošlost su za Osijek. Nekad igrači mjesecima nisu dobivali plaće, a sad otkad klub ima nove vlasnike, situacija je hvala Bogu, puno bolja. Sad si mogu priuštiti i da između dvije utakmice ostanu na mini-pripremama u Dalmaciji.

Osijek sutra u Šibeniku igra osminu finala Kupa, a za pet dana gostuje na Poljudu u derbiju prvenstva. Neće se Osječani vraćati doma, na more su došli danas i ostaju šest dana. Bit će u blizini Zadra i tamo će čekati jako važnu utakmicu protiv Hajduka.

Osijek derbi dočekuje na 3. mjestu, s dva boda prednosti ispred splitske momčadi.

- Prvo trebamo riješiti utakmicu u Kupu, ali protiv Hajduka idemo na tri boda - jasno je poručio jedan od najboljih igrača Osijeka Antonio Perošević.

Zabio je Perošević za domaću pobjedu protiv Lokomotive, to mu je ukupno bio treći gol u ovoj sezoni HNL-a.

- Ni sami ne možemo vjerovati da više nismo u situaciji da se borimo za ostanak. U HNL-u se odvojila ‘velika četvorka’ i mi smo dio nje - kaže nam ponajbolji osječki igrač.

Zbog Peroševića sve više skauta dolazi u Gradski vrt. Pitanje je koliko će još dugo igrati za Osijek. Uskoro bi mogla doći i službena ponuda.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Anakin 25.10.2016.

    Sa Hajdukom neriješeno .

  • 25.10.2016.

    Nakon 25 godina samostalnog nogometa, po prvi put su se na tablici poredala 4 kluba koja su u prvu HNL došli iz prve lige Jugoslavije. Stvarno zanimljivo.

  • gjcezar 25.10.2016.

    Znas koliko si los kada Osijek kaze da ide na Polljud po 3 boda! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare