To je to što me zanima!

Austriju čeka moćni Osijek: U klubu ostaju i Barać i Barišić!

Sada mogu reći da Mateo Barać ne ide u Ajax iz Amsterdama, ali je to bio samo jedan od klubova koji su pokazali zanimanje za našeg igrača. Isto vrijedi i u slučaju Borne Barišića, poruka je predsjednika NK Osijeka
Vidi originalni članak

Poslije velike sapunice u režiji Osijeka, Ajaxa i mladog stopera Matea Baraća (23) stigao nam je i rasplet situacije. Od transfera u slavni amsterdamski klub neće biti ništa, potvrdili su to iz našeg prvoligaša na službenoj klupskoj stranici.

- Jasno mi je da javnost zanima status naših prvotimaca. Ono što vam trenutno mogu reći je da za obojicu spomenutih igrača, ali i za još poveći broj naših nogometaša, postoji veliki interes, pogotovo nakon izbacivanja PSV-a u kvalifikacijama Europske lige. No, ono što je i do sada vrijedilo u našem poslovanju i vođenju Kluba, vrijedi i dalje. Dakle, poslove koji su u tijeku ne komentiramo, kako ih ne bismo ugrozili. Sada mogu reći da Mateo Barać ne ide u Ajax iz Amsterdama, ali je to bio samo jedan od klubova koji su pokazali zanimanje za našeg igrača. Isto vrijedi i u slučaju Borne Barišića. Apeliram na strpljenje naših navijača jer sve što radimo, činimo u interesu Kluba. Dakle, ako se neki transferi i ne dogode ovih dana, vjerujte da je to u interesu NK Osijek - stoji u poruci predsjednika kluba Ivana Meštrovića.

Mateo Barać, 'četvorka' slavonskog prvoligaša, do prije dvije godine igrao je za drugoligaša iz Šibenika. Otad je stigao debitirati za reprezentaciju Hrvatske na prijateljskom kupu u kineskom Nanningu koji se igrao u siječnju ove godine.

Bio je ponajbolji pojedinac Osijeka u senzacionalnom izbacivanju PSV-a u trećem pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu, a prelazak u slavni nizozemski klub navodno je propao zbog zdravstvenih problema.

Barać bi tako trebao biti u konkurenciji za utakmicu protiv bečke Austrije u playoffu Europske lige, baš kao i kapetan Borna Barišić koji je također bio na izlaznim vratima kluba.

Prva utakmica Osijeka i Austrije igra se u četvrtak u 20 i 45 u Gradskom vrtu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • It's kišing 12.08.2017.

    A cekaj ako lik ima problema sa srcem i zbog toga ga nece Ajac, kako onda s rum istim problemima moze igrat za Osijek ili bilo koji klub... I tamo ga moze okinut srce

  • josip174 11.08.2017.

    Bravo

  • krupa 11.08.2017.

    Sretno dečki,bit će prigode i za inozemstvo,još bolje,samo nastavite tako!

Komentiraj...
Vidi sve komentare