To je to što me zanima!

Kleinheisler zabio bombetinu, a Bohar dokrajčio Lokomotivu

Kleinheisler je zabio fantastičan gol kojim je Osijek doveo u vodstvo, a Mierez je promašio penal. Kačavenda je imao fantastične prilike i u prvom i u drugom poluvremenu, ali sve je promašio
Vidi originalni članak

Osijek je u predzadnjem kolu HNL-a svladao Lokomotivu u Kranjčevićevoj 2-0 i tako zakomplicirao domaćinima njihovu borbu za opstanak u 1. HNL.

Lokomotiva je puno bolje ušla u utakmicu i već u prvih deset minuta imala čudesnu priliku Kačavende koji je imao 1 na 1 s Ivušićem pa prebacio gol, kao i gredu Šimića.

Ipak, od tih prilika nije bilo ništa, a hladan tuš 'lokosima' donio je Kleinheisler koji je u 59. minuti zabio čudesan gol s preko 20 metara.

Mierez je pucao penal u 73. minuti, no poslao je loptu preko gola, jednako kao i Kačavenda koji je ponovno promašio čistu 1 na 1 šansu. Ovaj put nije prebacio gol, već pucao pokraj.

U prvoj minuti nadoknade Bohar ostaje sam kao duh i s nekoliko metara zabija glavom za 2-0.

Osijek ostaje drugi sa 74 boda, a Lokomotiva je sad osma s bodom više od Istre i dva boda više od Varaždina koji još ima igrati s Rijekom.

Idi na 24sata

Komentari 266

  • Lok.OS 16.05.2021.

    Nemojte se sprdati s Lokomotivom, ozbiljan je to klub, imaju i navijačku skupini, zovu se Loccosi, imaju i profil na fejsu, objavili su post 2017-e....

  • Lok.OS 16.05.2021.

    U drugoj ligi!!!!!

  • Lok.OS 16.05.2021.

    Živjela Lokomotiva!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare