To je to što me zanima!

Osim Rakitića, otići će i Vidal? 'Otišao bih gdje ću biti važan'

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić (31) gotovo će sigurno napustiti Barcelonu u zimskom prijelaznom roku, a slično bi mogao napraviti i Čileanac Arturo Vidal (32) koji je nezadovoljan tretmanom u klubu
Vidi originalni članak

Ernesto Valverde (55) polako gubi kontrolu nad svlačionicom Barcelone. Ousmanea Dembelea (22) nikad nije ni uspio primiriti, Ivana Rakitića (31) je s mjesta standardnog prvotimca povukao na klupu, dok je nešto slično napravio i s Arturom Vidalom (32) koji nije zadovoljan statusom i minutažom u klubu. 

- Bilo je nekoliko utakmica koje nisam odigrao. Nisam to dobro podnio, rastužila me takva odluka trenera. Moram biti objektivan i živjeti iz dana u dan. Ako u prosincu ili na kraju sezone ne osjetim da sam važan klubu, morat ću naći rješenje i otići tamo gdje ću biti važan - jasno je poručio čileanski veznjak.

U prvom su planu kod Valverdea ove sezone Sergio Busquets (31), Frenkie de Jong (22) i Arthur (23), a Čileanac je odigrao 498 minuta što je 366 više od Rakitića, no takav ga status ne zadovoljava. Prošle je sezone Vidal odigrao 53 utakmice u dresu 'blaugrane' i skupio 2744 minute te ga ovakva minutaža sigurno ne zadovoljava.

DALIĆ JEDVA ČEKA Barcelona se odrekla Rakitića: 'Zna da nije dio naših planova'

No, iako je nekolicina igrača u Barceloni nezadovoljna, oni su trenutno prvi u La ligi kao i u skupini Lige prvaka.

- Moglo bi se reći da je sve u redu, ali da bi na kraju osvojili trofeje morat ćemo se još puno poboljšati. Morat ćemo početi davati maksimum i raditi puno više, Liga prvaka izgleda brutalno s nekoliko strašnih momčadi - završio je Vidal.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mandoneznaigrat 30.11.2019.

    Nek ide

  • Roberto Barcello 29.11.2019.

    Jedan Xavi i Iniesta su sami otišli iz Barce,jer su htjeli prepustit mjesto mlađim igračima,a raketa i Vidal nebi prepustili svoje mjesto! Moraju se pomirit da godine idu,svoje najbolje su već dali,nevjerujem da mogu odigrat kao prijašnjih godina niti jedan od njih dvoje! Za Full minutažu nisu,a da uskacu kao zamjene ili odigraju jedno poluvrijeme,kao npr Iniesta ,za to su još uvijek dobri.

  • Space Burek 29.11.2019.

    Zanimljivo je kako samo na ovom portalu spominju ovaj dio intervjua koji spominje prosinac. Na stranicama koje su vezane za Barcu su napisale samo kako ce na ljeto otici ako sam bude osjetio da nije vazan za ekipu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare