To je to što me zanima!

Osipa se kažnjenička bojna 'bijelih', Jozinović u Ukrajini

Čistke u Hajduku se nastavljaju. Novi putnik s Poljuda je Goran Jozinović koji seli u Ukrajinu. Odlaze i Sarić, Luštica i Režić. I Tićinović i Trebotić traže novi klub...
Vidi originalni članak

Osipa se ''kažnjenička bojna'', skupina igrača Hajduka koji su ostali u Splitu. Danas je trenirao tek Hrvoje Vejić. Marijan Buljat i Josip Barišić su bolesni, baš kao i trener Zdenko Adamović. Ljubo Miličević je ozlijeđen, muči ga koljeno, dok su ostali ili pronašli nove klubove, poput Nikole Sarića, Stevena Luštice i Ante Režića ili su, poput Gorana Jozinovića, Marija Tičinovića i Dinka Trebotića u potrazi za novim klubom.

Sarić se vratio u Dansku, Luštica će na šestomjesečnu posudbu u Dugopolje, a Režić u Varaždin. Tičinović će karijeru najvjerojatnije nastaviti u inozemstvu, a Trebotić u jednom od hrvatskih prvoligaša. Goran Jozinović otputovao je u Tursku Antaliju, gdje će se priključiti pripremama ukrajinske Zorye iz Luganska. Jozinović će s momčadi Yuria Verniduba trenirati i igrati prijateljske utakmice do 9. veljače, te ukoliko zadovolji i prođe liječnički pregled, potpisati i ugovor.

- Sve radim u dogovoru s Hajdukom. Očito je da kod trenera Krasimira Balakova neću do prilike, a kad već ne mogu na Poljudu, pokušat ću u drugom klubu – kazao nam je Jozinović.

Na izlaznim vratima i dalje su Marin Tomasov i James Dens, koji čekaju rasplete pregovora svojih managera s predsjednikom Malešom, kome sutra u goste dolaze i zastupnici mladog Josipa Radoševića. Navodno su blizu dogovora. Maleš je uporan da dovede i mladog Antonia Jakoliša iz Šibenika, koji ima financijski bolju ponudu iz inozemstva, no Hajduk je također primamljiva opcija i dobra odskočna daska za još bolji transfer u inozemstvo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sosqe 30.01.2012.

    sad vam vas junak puni dzepove sebi i svima oko sebe.nije ovo prvi put i svi dobro znamo kqko ce to zavrsit..ajduk propada ko i sve u ovo drzavi!!!

  • smradac 30.01.2012.

    croat25 ( uvjek se ljudi skrivaju iza nicka ) odi gledaj kako trava raste, mislim da je to bolja opcija za tebe . Nemoj komentirati nogomet i sportnego predji na slikarstvo ili art.

  • croat25 29.01.2012.

    hahaha..unatoč boljoj ponudi iz inozemstva,hajduk je bolja odskočna daska :D da,za odlazak u neku drugu ligu ili još bolje u sibir.

Komentiraj...
Vidi sve komentare