To je to što me zanima!

'Osjećali smo da možemo igrati s njima, šteta što nismo zabili'

Osjećali smo da možemo igrati s njima i to smo pokazali, ali jednostavno su kažnjavali naše pogreške, rekao je mladi Kova koji je bio najbolji igrač "modrih"
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić (18) sinoć je bio najbolji igrač Dinama na terenu, vjerojatno uključujući i onaj kijevski. Još jednom je pokazao koliko je talentiran.

- Puno bih radije da sam bio najgori, a da smo uzeli nešto. Osjećali smo da možemo, mogli smo igrati s njima i to smo pokazali, ali jednostavno su kažnjavali naše pogreške - rekao je mladi Kova.

On je mogao s njima i zato je to osjećao, jedan je od rijetkih koji je mogao izjaviti takvo što. Igor Štimac zvat će ga u reprezentaciju već nakon Makedonije i Walesa.

Tonel je bio sličnog mišljenja iako je u 2. poluvremenu grubo kiksao i gurnuo Ideyea samog pred Kelavu.

- Primili smo gol na samom početku i to je zaista usmjerilo utakmicu. Taman kada smo se dignuli i stvorili nekoliko prilika, dobili smo drugi gol. U nastavku smo ponovno bili dobri, imali svoje šanse za 2:1 kojima smo se mogli vratiti u utakmicu, ali nismo uspjeli. Šteta što nismo zabili gol jer smo osjećali kao da možemo nešto danas uzeti, no nije išlo.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • ice_man 04.10.2012.

    treba dovest golmana koji zna igrat nogom..

  • labelwriter 04.10.2012.

    osjecao sam da mogu dobit 6 u lotu, steta sta nisam igra ! hahahahahah

  • tovar-iš 04.10.2012.

    gotovo zvući nevjerovatno......ali nema nijednog realnog komentara od tih preplaćenih zvijezdica-mogli smo osijetili smo da možemo idemo po prvi milijun itd-itd.shvatite nije to za vas na najgori moguči naćin predstavljate svoj grad i svoju državu..pa 27-3 gol-razlika vam je ...pametnom dosta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare