To je to što me zanima!

Osječani isplatili Karačića, ali taje odakle im 230.000 kuna...

DOGOVOR U prosincu sam im nudio da mi plate 20 posto manje, ali nisu, kaže bivši trener Osijeka Karačić. Time se završila sapunica, a Osijek će igrati u Kupu
Vidi originalni članak

Evo, upravo sam bio na šalteru u banci. Sve je sjelo, novac je konačno na računu, javio se Branko Karačić.

Osijek je bivšem treneru dugovao 230.000 kuna. Zadnji rok bio je jučer točno u podne. U posljednji trenutak “izmislili” su novac i ipak će danas igrati uzvratnu utakmicu polufinala Kupa protiv Cibalije.

- Ne bih govorio o tome kako smo pronašli novac. Samo želim zahvaliti gradonačelniku Krešimiru Bubalu. Puno nam je pomogao, iako novac nije iz gradskog sustava - rekao je predsjednik Osijeka Zdravko Josić.

Drama u Osijeku tako je ipak dobila sretan kraj. Karačić više nije mogao čekati.

- Žao mi je što se moj slučaj morao ovako rješavati, ipak sam šest godina igrao u Osijeku, bio sam sportski direktor i dvaput trener. Međutim, više nisam mogao čekati. Moram plaćati život u Zagrebu, doprinose... - objasnio je Karačić i dodao:

- Već triput sam im opraštao. U prosincu sam pristao i na to da mi isplate 20 posto manji iznos, ali ništa se nije promijenilo. Sad mogu samo zahvaliti predsjedniku Josiću i gradonačelniku Bubalu. 

U Osijeku se lakše diše.

- Općenito je oko kluba u zadnje vrijeme pozitivna i poticajna atmosfera, sve je više poduzetnika koji su spremni pomoći klubu i to mi daje vjeru da ćemo uspjeti prebroditi probleme koje imamo - kaže Josić.

Osječani danas (18 sati) protiv Cibalije brane 3-0 iz prve utakmice polufinala Kupa. I imaju jako dobru šansu izboriti nastup u Europi iduće sezone. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Diktatorr 18.04.2012.

    =K=

  • ćubio 18.04.2012.

    reći ću vam samo da je predsjednik osijeka zdravko josić vlasnik više automat klubova po cjeloj hrvatskoj....eto odatle je guta!!!

  • euca 18.04.2012.

    Pa šta i da je iz gradske blagajne??? Majku mu poljubim ako za nešto treba grad dati pare onda je to da klub odigra tu utakmicu i napokon izbori Europu. Kakvi su to komentari protiv Osijeka, moš' si mislit kao da se radi o nekom mafijaškom klubu koji je pola HNL-a preveslao, a ne o teškoj sirotinji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare