To je to što me zanima!

Osječani se moraju pripremati ‘bez veze’ u Svetom Martinu

Bjelica ne može računati na tri ključna igrača u vezi, a s obzirom na jaki europski ritam početkom sezone, dobro će morati pripaziti kakva će biti rotacija da se još netko ne ozljedi na 'kritičnim' situacijama
Vidi originalni članak

Odigrali su 101 utakmicu u veznom redu Osijeka prošle sezone, a Nenad Bjelica se za novu sezonu mora pripremati bez polovice igrača sredine terena.

HNL-OVCI NA PRIPREMAMA Hajduk izgubio od rumunjskog prvaka, Osijek nastavio niz, a novi prvoligaš srušio Goricu

Mihael Žaper (23), Laszlo Kleinheisler (28) i Ivan Fiolić (26) su "izvan stroja" - prvi je i stigao u Međimurje, ali je magnet pokazao da još mora pauzirati, njegov malo stariji kolega se ozlijedio na treningu i pauzirat će do tri tjedna, dok je Mađar još na odmoru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok se za Žapera i Kleinheislera čekaju ponude u ljetnom prijelaznom roku, na scenu stupaju ostali veznjaci. O Darku Nejašmiću (23) ne treba previše govoriti jer je bio jedan od važnijih kotačića Osijeka prošle godine, a tu su Petar Brlek (28), čija je kvaliteta neupitna, ali su ga mučile ozljede, dok je najveća enigma Diego Barri (26), koji je stigao s renomeom igranja u španjolskoj La ligi.

Bit će to okosnica Osječana na početku sezone, a možda se netko od dvojca, uz Nejašmića, prometne i za dalje. A u prikrajku čeka Crnogorac Ognjen Bakić (19), koji je priključen iz druge momčadi.

OTVORIO SE Bjelica o svemu: Bilo bi me sram da nisam bio prvak s Dinamom s barem 20 bodova prednosti...

Svjestan je Nenad Bjelica da ga već za tri tjedna čeka ga domaći ogled protiv Gorice, a tad gotovo sigurno neće moći računati na spomenuti trojac. S obzirom an to da imaju i određene probleme u napadu, trebat će dobro upregnuti slavonske redove. A slijedi i Kizilžar i ritam 'srijeda-subota', a to bi moglo napraviti probleme s manjkom igrača u vezi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare