To je to što me zanima!

Osječani su navijali uz veliku navijačku zastavu Karlovačkog

Nakon što se zastava Karlovačkog vratila iz Francuske, s njom se bodri iz ostalih krajeva Lijepe naše. Zastava Karlovačkog dimenzija 31x13 metara bila je razvijena u centru Pariza
Vidi originalni članak

Zastava Karlovačkog dimenzija 31x13 metara bila je razvijena u centru Pariza. I turisti su oduševljeno pozirali kraj velike zastave s kockicama.

- Ideja o navijačkoj zastavi pokrenuta je od strane vatrenih navijača, ujedno i zaposlenika kompanije HEINEKEN Hrvatska iz Odjela Trade Marketinga, te je s oduševljenjem prihvaćena i od strane njihovih kolega iz drugih odjela - rekla je Ljudmila Bratko Gašpić iz Karlovačkog.

Nakon Karlovca zastava je otputovala u Split i Zagreb, gdje su se na prepoznatljivim, kultnim gradskim lokacijama s njom fotografirali brojni navijači, ljubitelji Karlovačkog i slučajni prolaznici.

- Navijačka zastava samo je jedna od aktivnosti koju je za ljubitelje nogometa ove sezone pripremilo Karlovačko. Ugostiteljski objekti diljem Hrvatske pretvorit će se u već dobro poznati Karlovačko korner, gdje će ljubitelji ovoga sporta moći uživati u odličnoj atmosferi - kaže Filip Rabuzin, group brand menadžer Karlovačkog.

Zastava je prošlu subotu i nedjelju bila u Parizu, a razvili su je dobitnici nagradne igre "Otvori za Francusku". Njih 22 Karlovačko je vodilo na vikend u Pariz, a bili su i na utakmici Hrvatska - Turska.

Zastava se s navijačima vratila iz Francuske i Karlovačko je sad šalje diljem Lijepe naše. S njom će bodriti Hrvatsku u ostalim utakmicama na Euru. Tako je jučer, na dan utakmice protiv Češke, zastava posjetila Osijek. S njom su se slikali Slavonci i nakon toga slali poruke podrške našim igračima u Francuskoj.

Prije puta u Francusku zastava je posjetila Zagreb i Split, a na put je krenula iz Karlovca. Tijekom svibnja više od 4000 navijača, među kojima i poznata lica, poput Damira Martina, Tarika Filipovića, Lane Klingor Mihić, Saše Lozara, Korane Gvozdić, Mirne Maras i Petre Nižetić, potpisalo je crvene i bijele komade platna. Nakon Osijeka, Karlovačko zastavu šalje na novo mjesto uoči utakmice protiv Španjolske.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • _l_ 21.06.2016.

    sad će žuja 32x23m

  • hyndai 20.06.2016.

    A zašto nisu pili hajdučko pivo?Usput rečeno,je li netko ikada vidio tu bocu kako izgleda.Je li isto kao i taj klub,jadno?

  • mosaganola 19.06.2016.

    navijacka zastava karlovackog??? jeli taj karlovacko neka reprezentacija ili!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare