Obavijesti

Sport

Komentari 14

Osječani su navijali uz veliku navijačku zastavu Karlovačkog

Osječani su navijali uz veliku navijačku zastavu Karlovačkog
1

Nakon što se zastava Karlovačkog vratila iz Francuske, s njom se bodri iz ostalih krajeva Lijepe naše. Zastava Karlovačkog dimenzija 31x13 metara bila je razvijena u centru Pariza

VIDEO

Zastava Karlovačkog dimenzija 31x13 metara bila je razvijena u centru Pariza. I turisti su oduševljeno pozirali kraj velike zastave s kockicama.

- Ideja o navijačkoj zastavi pokrenuta je od strane vatrenih navijača, ujedno i zaposlenika kompanije HEINEKEN Hrvatska iz Odjela Trade Marketinga, te je s oduševljenjem prihvaćena i od strane njihovih kolega iz drugih odjela - rekla je Ljudmila Bratko Gašpić iz Karlovačkog.

Nakon Karlovca zastava je otputovala u Split i Zagreb, gdje su se na prepoznatljivim, kultnim gradskim lokacijama s njom fotografirali brojni navijači, ljubitelji Karlovačkog i slučajni prolaznici.

- Navijačka zastava samo je jedna od aktivnosti koju je za ljubitelje nogometa ove sezone pripremilo Karlovačko. Ugostiteljski objekti diljem Hrvatske pretvorit će se u već dobro poznati Karlovačko korner, gdje će ljubitelji ovoga sporta moći uživati u odličnoj atmosferi - kaže Filip Rabuzin, group brand menadžer Karlovačkog.

Zastava je prošlu subotu i nedjelju bila u Parizu, a razvili su je dobitnici nagradne igre "Otvori za Francusku". Njih 22 Karlovačko je vodilo na vikend u Pariz, a bili su i na utakmici Hrvatska - Turska.

Zastava se s navijačima vratila iz Francuske i Karlovačko je sad šalje diljem Lijepe naše. S njom će bodriti Hrvatsku u ostalim utakmicama na Euru. Tako je jučer, na dan utakmice protiv Češke, zastava posjetila Osijek. S njom su se slikali Slavonci i nakon toga slali poruke podrške našim igračima u Francuskoj.

Prije puta u Francusku zastava je posjetila Zagreb i Split, a na put je krenula iz Karlovca. Tijekom svibnja više od 4000 navijača, među kojima i poznata lica, poput Damira Martina, Tarika Filipovića, Lane Klingor Mihić, Saše Lozara, Korane Gvozdić, Mirne Maras i Petre Nižetić, potpisalo je crvene i bijele komade platna. Nakon Osijeka, Karlovačko zastavu šalje na novo mjesto uoči utakmice protiv Španjolske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše