To je to što me zanima!

Osječki 'deja vu': Zabija samo igrač koji je danas na posudbi!

Mirlind Daku je u sedam nastupa za Muru zabio pet golova (koliko i cijeli Osijek u dosadašnjem dijelu sezone), a dvaput je bio strijelac i u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu...
Vidi originalni članak

Ova priča je već dosta poznata. Osječani se muče s realizacijom, posljednje tri utakmice (Istra 1961, Slaven Belupo i Kizilžar) nisu postigli ni gol, a jedini raspoloženi strijelac nalazi im se na - posudbi. Klasični, osječki "deja vu". Prošle godine u Gradskom vrtu bila je slična situacija, Nenad Bjelica nije pravog strijelca pronašao niti u Mierezu, niti u Topčagiću, niti u Manceu, a na posudbi u Istri raspucao se Dion Drena Beljo koji je na kraju sezone postigao 20 službenih golova.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ove sezone nemilosrdno "trpa" Mirlind Daku (24), talentirani kosovski nadapač koji je na posudbi u Muri. Mirlind Daku u dosadašnjih je sedam nastupa za Muru postigao pet golova, koliko i cijeli Osijek u šest dosadašnjih utakmica sezone.

Zanimljivo, sada je s tri pogotka prvi strijelac slovenske lige, dok je dvaput zabio u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Jednom u prolazu moldavskog Sfintul Gheorghe Surucenija, drugi put u ispadanju od irskog St. Patrick's Athletica.

Mirlind Daku već je četiri godine član Osijeka, još 2018. je na Gradski vrt stigao iz kosovskog Llapija za koji je u 51 nastup zabio 27 golova. I pokazao velik potencijal. Osječani su ga posuđivali u albanski Kükesi (16 utakmica, tri gola), kosovski Balkani (45 utakmica, 36 golova), te je sada na posudbi u Muri. Za Osijek je u 16 utakmica potpisao četiri gola, dok je za drugu momčad Osijeka u 15 nastupa zabio dvaput.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tesoro_ 09.08.2022.

    vlasica u ajduka samo to

  • Space Burek 09.08.2022.

    Kao on bi im pomogao... Osijek je od kraja prošle sezone jako loš a sve mi izgleda kao da se igračima baš i ne trudi igrati jer je većini ovo vrhunac karijere što se ugovora tiče. U bolje klubove više ne mogu pogotovo sa ovakvom igrom. Jedino mi je žao Ivušića... nadam se da će do kraja prijelaznog roka otići u bolju ligu.

  • 09.08.2022.

    a prije mjesec dva dana prvih 11 Hrvatske je trebalo izgledat ovako po člancima i komentarima ovdje... (uz malu dozu sarkazma naravno) Livakovic-Šutalo,Škorić,Šutalo,Bočkaj-Žaper,Nejašmić,Lovrić,Ivanušec,Oršić-Petković .... ali realno koliko ste ih hvalili gadi mi se

Komentiraj...
Vidi sve komentare