To je to što me zanima!

Osma tenisačica svijeta ipak prejaka za našu Petru Martić

Osma igračica svijeta, sodlična Čehinja Petra Kvitova, zaustavila je u četvrtfinalu WTA turnira u Katowicama hrvatsku tenisačicu Petru Martić sa 6-3, 6-2…
Vidi originalni članak

Naša je predstavnica u Poljskoj ostvarila prve ovogodišnje pobjede na WTA Touru, ali dalje od četvrtfinala nije mogla. Nekadašnja pobjednica Wimbledona bila je za nju previsoka prepreka iako ju je svladala lani u Tokiju, u njihovom jedinom međusobnom ogledu prije ovog petka.

Martić nije uspjela iskoristiti nijednu od tri break-lopte koje su joj se ukazale u meču, dok je njezina imenjakinja iz Češke radila znatno veći pritisak na servisu suparnice, što je u konačnici rezultiralo s osam prilika i tri obrata. Prvi je put Kvitova oduzela servis 91. igračici svijeta u šestom gemu što joj je bilo dovoljno za osvajanje prvog seta. U drugoj je dionici do breaka došla u trećem i sedmom gemu i mirno privela meč kraju.

Spomenimo za kraj da se turnir u Katowicama igra na zemljanoj podlozi, uz nagradni fond od 235.000 dolara.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • marijaterezija2 14.04.2013.

    Dobro je i tako

  • libeluli 13.04.2013.

    pa zar je netko stvarno očekivao da će ova naša mršavica smazati onu debelu "pemicu", pa dajte se osvjestite, nikada blitva nije vukla "hoblu"

  • rog007 12.04.2013.

    Čestitke Petri K. na zasluženoj pobjedi, i mogli bi koristit Google da vidite kako Petra Martic izgleda . . . opet ste stavili sliku britanke Elene Baltache

Komentiraj...
Vidi sve komentare