To je to što me zanima!

Brazilski Corinthians usrećio dečka s Downovim sindromom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Caio Tadeu Batista ima Downov sindrom. Na poziv Corinthiansa, upoznao je igrače u kampu, trenirao s njima te izveo početni udarac protiv Atletico Sorocobe za vikend
Vidi originalni članak

Nogometaši Corinthiansa napravili su lijepu gestu kojom su usrećili mladića s Downovim sindromom. Igrači brazilskog kluba pozvali su Batistu i priredili mu dan za pamćenje povodom obilježavanja Downovog sindroma 21. ožujka.

Caio Tadeu Batista ima Downov sindrom, član je brazilske futsal momčadi za igrače s ovom bolešću, a poziv Corinthiansa nije mogao odbiti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Batista je upoznao igrače u kampu , trenirao s njima te je sudjelovao u pripremi utakmice protiv Atletico Sorocobe. Izašao je na travnjak, pozdravljao se s protivničkim igračima te je izveo početni udarac na utakmici. Sve je bilo snimano kamerom koju je mladić imao pričvršćenu oko trbuha.

Zaista lijepa gesta igrača Corinthiansa...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • madridista-de-corazon 26.03.2014.

    Svaka čast :D

  • Tsubasa Ozora 26.03.2014.

    mala gesta kluba, a opet tako velika u očima dječaka sa Downovim sindromom.. igrači i klub će to brzo zaboraviti, ali dječaku će ovo iskustvo ostati za cijeli život.. jako lijepo i pohvalno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare