To je to što me zanima!

Ospina 'zaleđen' na klupi: Više ne igram jer me ne žele kupiti

Kolumbijski golman je na posudbi iz Arsenala u talijanskom Napoliju, a nakon što je veći dio sezone bio prvi izbor Carla Ancellotija, u zadnjih je deset utakmica nastupio samo dva puta
Vidi originalni članak

Tri je mjeseca branio u kontinuitetu, a onda završio na klupi. Nije ozlijeđen, posebnih kikseva i nije imao, ali jedna stavka u ugovoru poslala je Davida Ospinu na klupu. Golman Arsenala na posudbi u Napoliju tako će utakmice do kraja sezone uglavnom prosjediti van terena.

- Na posudbi sam do kraja godine i postoji klauzula u mom ugovoru da me Napoli automatski otkupljuje ako zaigram određeni broj utakmica. Očito me nemaju namjeru kupiti, pa sam završio na klupi - pojasnio je kolumbijski golman.

Na golu kluba iz Napulja trenutno je mladi Alex Meret na kojeg je Ancelotti potrošio 22 milijuna eura u zimskom prijelaznom roku. Ovaj 21-godišnji golman velika je nada talijanskog nogometa, a strateg Napolija odlučio mu je dati priliku i 'rusiti' ga na golu.

- Klub je puno platio Mereta koji je odlična investicija za budućnost kluba. Pretpostavljao sam da će se s njegovim dolaskom dogoditi ovako nešto, ali što je tu je. Čekam daljnje odluke klubova i dalje treniram - zaključio je Ospina.

Ovo je loša situacija za Ospinu jer je trenutno na posudbi na kojoj ne igra, a u Arsenalu više ne računaju na njega. Na golu je Bernd Leno kojeg su doveli iz Leverkusena, a pitanje je je li Ospina zainteresiran za novo sjedenje na klupi. Ima 30 godina i najbolji bi golmanski dani tek trebali biti pred njim, a vjerojatno to neće biti ni u Napoliju, ni u Arsenalu, već u nekom trećem klubu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • socrates25 16.02.2019.

    Meret je odličan, zato ne braniš..

  • Dame Dolla 16.02.2019.

    Eh... da je Arsenal bio pametan i kupio Keylora kad se šuškalo... Ospina je bio blago rečeno loš u Arsenala, kao i Cech, a ni Leno nije bajan.

  • arow 16.02.2019.

    Meret je boljii mladji,jednostavno

Komentiraj...
Vidi sve komentare