To je to što me zanima!

Ostaje i dalje na klupi: Ni Ivica Olić nije mogao pomoći Niki...

Preporučio sam Niku Kranjčara čelnicima Bayerna, koji su se raspitivali o njemu. I da je otišao Bastian Schweinsteiger, tko zna što bi bilo, potvrdio je Ivica Olić
Vidi originalni članak

Bayern, Liverpool, Everton, Fulham, Werder, Sevilla... svi su oni navodno željeli Niku Kranjčara, ali hrvatski reprezentativac ostao je u Tottenhamu.

- Važno mi je igrati, neću biti previše izbirljiv. Ne sjedi mi se više na klupi, želim u klub u kojem ću igrati - izjavio je nedavno Kranjčar.

Želja mu se nije ostvarila. Strepio je do zadnjih sekundi prijelaznog roka, nagađalo se da ga žele mnogi klubovi, no nijedna ponuda u londonski klub nije stigla. Barem ne ona koja bi zadovoljila Harryja Redknappa. Ovisio je Niko i o Schweinsteigeru. Opcija je bila i da karijeru nastavi u Bayernu, uz Ivicu Olića i Danijela Pranjića.

- Preporučio sam Niku čelnicima, koji su se raspitivali o njemu. I da je otišao Schweinsteiger, tko zna što bi bilo - potvrdio je Ivica Olić.

Tako je Niko ostao “visjeti”. U reprezentaciji igra sjajno, zabija i dosad je bio ključna figura kvalifikacija za Euro sljedeće godine. To mu ipak nije osiguralo pristojnu minutažu u Tottenhamu. S njim je u Londonu razgovarao i Slaven Bilić. Izbornik se boji da nakon mjeseci neigranja Kranjčarove igre u nastavku kvalifikacija više neće biti toliko dobre. No menadžer Harry Redknapp voli i cijeni Niku, nije ga želio pustiti za 3,5 milijuna eura, koliko je nudio Everton... Istodobno mu je dopustio odlazak, “uz odgovarajuću ponudu”, te najavio da se baš i neće naigrati.

- Niko je zaista sjajan igrač, ali ne želi igrati na desnoj strani veznog reda, kaže da mu to ne odgovara. A na lijevoj je Gareth Bale, koji je u životnoj formi - dodao je Redknapp.

I dok s jedne strane hvali Niku i želi da ostane u klubu, doveo je još jednog veznjaka, Stevena Pienaara. A Kranjčar nije igrao ni dok Južnoafrikanca nije bilo u Spursima. 

Kći će im se ipak roditi u Londonu

Jedina svijetla točka ostanka u Tottenhamu je to što se ne mora seliti, a uskoro će Simona i Niko postati roditelji djevojčice.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • narpes 02.02.2011.

    Emoj dinamo siroki brijeg ocigledno si super upucen zasto je Niko otisao iv vaseg dinama.Tko ga je nazivao debelim krmkom i ostalo da ne spominjem.Mi u Hajduku smo ga docekali kao kralja zato sto takav igrac i covjek to zasluzuje

  • NIKE 02.02.2011.

    tako ponašanje je bezobrazno i to je onda fairplay

  • as roma 02.02.2011.

    zanima me samo gdje su im oči tim velikanima europskog nogometa zar nevide umiječe ovog genija kranjčara gledo sam ga najmanje 100 puta uživo šteta što nije otišao u drugi klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare