Obavijesti

Sport

Komentari 46

Ostaje i dalje na klupi: Ni Ivica Olić nije mogao pomoći Niki...

Ostaje i dalje na klupi: Ni Ivica Olić nije mogao pomoći Niki...
1

Preporučio sam Niku Kranjčara čelnicima Bayerna, koji su se raspitivali o njemu. I da je otišao Bastian Schweinsteiger, tko zna što bi bilo, potvrdio je Ivica Olić

VIDEO

Bayern, Liverpool, Everton, Fulham, Werder, Sevilla... svi su oni navodno željeli Niku Kranjčara, ali hrvatski reprezentativac ostao je u Tottenhamu.

- Važno mi je igrati, neću biti previše izbirljiv. Ne sjedi mi se više na klupi, želim u klub u kojem ću igrati - izjavio je nedavno Kranjčar.

Želja mu se nije ostvarila. Strepio je do zadnjih sekundi prijelaznog roka, nagađalo se da ga žele mnogi klubovi, no nijedna ponuda u londonski klub nije stigla. Barem ne ona koja bi zadovoljila Harryja Redknappa. Ovisio je Niko i o Schweinsteigeru. Opcija je bila i da karijeru nastavi u Bayernu, uz Ivicu Olića i Danijela Pranjića.

- Preporučio sam Niku čelnicima, koji su se raspitivali o njemu. I da je otišao Schweinsteiger, tko zna što bi bilo - potvrdio je Ivica Olić.

Tako je Niko ostao “visjeti”. U reprezentaciji igra sjajno, zabija i dosad je bio ključna figura kvalifikacija za Euro sljedeće godine. To mu ipak nije osiguralo pristojnu minutažu u Tottenhamu. S njim je u Londonu razgovarao i Slaven Bilić. Izbornik se boji da nakon mjeseci neigranja Kranjčarove igre u nastavku kvalifikacija više neće biti toliko dobre. No menadžer Harry Redknapp voli i cijeni Niku, nije ga želio pustiti za 3,5 milijuna eura, koliko je nudio Everton... Istodobno mu je dopustio odlazak, “uz odgovarajuću ponudu”, te najavio da se baš i neće naigrati.

- Niko je zaista sjajan igrač, ali ne želi igrati na desnoj strani veznog reda, kaže da mu to ne odgovara. A na lijevoj je Gareth Bale, koji je u životnoj formi - dodao je Redknapp.

I dok s jedne strane hvali Niku i želi da ostane u klubu, doveo je još jednog veznjaka, Stevena Pienaara. A Kranjčar nije igrao ni dok Južnoafrikanca nije bilo u Spursima. 

Kći će im se ipak roditi u Londonu

Jedina svijetla točka ostanka u Tottenhamu je to što se ne mora seliti, a uskoro će Simona i Niko postati roditelji djevojčice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju