To je to što me zanima!

'Ostajem li trener Hajduka? To je pitanje za druge, ne za mene. Ovo je maraton, a ne sprint...'

Ne bojim se otkaza. Gledajte gdje smo 18. prosinca. Sve smo bolji i bolji, a igrom smo zaslužili više, ponosan sam na igrače, kazao je trener Hajduka nakon 0-0 s Goricom
Vidi originalni članak

Hajduk je razočarao navijače remijem s Goricom na Poljudu (0-0), što je druga utakmica zaredom u kojoj "bili" nisu zabili gol nakon poraza u Šibeniku i pozicija trenera Jensa Gustafssona nije najbolja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon remija protiv Osijeka, poraza od Šibenika i remija s Goricom, Hajduk je pao na četvrto mjesto, šest bodova daleko od vodeće pozicije koju, s utakmicom više, drži Osijek.

Na konferenciji za medije odmah se potegnulo pitanje mogućeg otkaza.

- Ne bojim se takvih stvari. Odgovorio sam na to prije utakmice, moj je fokus da radim bolje s momčadi, da pripremam igrače na bolji način. Igrali smo dobro danas tijekom cijele utakmice, pri kraju prvog dijela nije bilo dovoljno dobro. Ali igrači su se jako trudili, bili koncentrirani, disciplinirani i ponosan sam. Ali nismo imali kvalitetu zabiti, na tome moramo raditi i biti bolji - rekao je Šveđanin.

HAJDUK OPET STERILAN Nemoguć promašaj Melnjaka u 94. minuti: Gorica izvukla remi!

Kad ne ide, obično se prvo upire prstom u trenera.

- Svjestan sam toga, to je moja odgovornost, a ne drugih. Igrali smo dobro, ali rezultat nije bio najbolji. Rekao sam da nas trebate gledati 18. prosinca. Ovo je maraton, ne sprint. Trebamo gledati da budemo u dobroj poziciji tog datuma - kazao je.

Hoće li voditi momčad protiv Belišća u utorak u Kupu?

- Nije na meni da odgovaram na takva pitanja, nego na drugima. Ali nadam se da da. Igrači su dali sve od sebe da ostvare dobar rezultat, ali ovo se događa. Sve smo bolji i bolji, a igrom smo zaslužili više - zaključio je Gustafsson.

Trener Gorice Krunoslav Rendulić može biti sretan bodom, gosti nisu puknuli u okvir cijelu utakmicu.

- Igra prema naprijed nije bila dobra. Da smo bili malo mirniji u nekim situacijama, mogli smo izvući povoljniji rezultat. Ali kad Hajduk promaši u zadnjoj minuti mrtvu šansu, morate biti zadovoljni - kazao je Rendulić.

Mislio je na šansu Darija Melnjaka, koji je s peterca u 94. minuti pucao preko praznog gola.

Kako ste vidjeli Hajduk?

- Ima kvalitetu, to je jasno, ali nalete periodi u sezoni kad ne može zabiti. To se događa drugu utakmicu zaredom - rekao je Rendulić.

Zašto brani Kotarski, a ne Banić?

- Kad smo ga dovodili iz Ajaxa, znali smo da je kvalitetan. Banić je branio izvrsno, u Top 3 golmana je u ligi, ali mi želimo dva kvalitetna golmana. Dali smo mu šansu, on ju je iskoristio. Sretni smo zbog obojice - zaključio je Rendulić.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • RedDoor 24.10.2021.

    Dosta je više izmišljanja i dovođenja stranaca koji ne znaju ni gdje su došli. Dovedite Burića, dva puta bio i dva puta napravio posao dobro.

  • Nexe 24.10.2021.

    E moja gorice, gdje ti bodove prosipaš.

  • potvrda za sve 24.10.2021.

    kakav jogurt, dobro bi bili zaradili na reklami za mačiju hranu... tu je para

Komentiraj...
Vidi sve komentare