To je to što me zanima!

Ostajemo li i bez Bjelorusije? Lukašenko, navijači žele prekid

Nogomet se igra u Burundiju, Nikaragvi i Bjelorusiji čijim je građanima 'osebujni' predsjednik Lukašenko preporučio prevenciju votkom. Navijači su pametniji, najavljuju bojkot i traže prekid prvenstva
Vidi originalni članak

Zatvarati državne granice? Glupost. Panika je opasnija od virusa. Bolje umrijeti stojeći nego živjeti na koljenima. Ovdje nema virusa. Ja ne vidim virus u zraku, rekao je nedavno bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko na ekshibicijskoj hokej utakmici.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Treba piti votku, dva puta tjedno odlaziti u saunu i nastaviti raditi na svojim farmama jer traktor može sve izliječiti', rekao je Lukašenko. U Bjelorusiji se igra njihova nogometna Vysshaya Liga. Dva su kola uredno odigrali.

Ali... Navijači su pametniji od diktatora i: najavljeni su prvi bojkoti, a počela je kampanja za prekid lige. Prvi su glas digli navijači Šahtjor Soligorska, a priključili im se i oni iz Nemana, iz Grodnog.

Znate koliko je sati kad (Bjelo)Rusi odbijaju 'liječenje' votkom. Na ulazima na stadione dobiva se antiseptik, na tribinama se počelo navijati sa maskama na licu.

U trenutku pisanja ovog teksta Bjelorusija je u svijet poslala podatak o 163 zabilježena slučaja zaraženih korona virusom uz 53 oporavljene osobe i dva smrtna slučaja. Izgleda da nam od nogometa uživo uskoro ostaju samo: Burundi i Nikaragva.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • strmo64 02.04.2020.

    "navijaci su pametniji od diktatora" hocete mi opet izbrisati komentar nakon sto sam vas upozorio prvi put??

Komentiraj...
Vidi sve komentare