To je to što me zanima!

Ostali smo i bez Ćorića za Davis Cup! 'Više sam nego tužan...'

Ulogu prvog reketa Hrvatske tako preuzima Borna Gojo koji je nedavno ostvario rezultat karijere izborivši osminu finala US Opena. U postavi su i Ivan Dodig, Mate Pavić, prvi put i Dino Prižmić
Vidi originalni članak

Borna Ćorić zbog ozljede je otkazao nastup na turniru prvog kruga završnice Davis Cupa koji će se na splitskim Gripama održati od 12. do 17. rujna.

- Nažalost, borio sam se s nekoliko sitnica koje su se pretvorile u ozljede i moram slijediti savjete svojih liječnika i medicinskog tima i uzeti malu pauzu prije nego što se sitnice pretvore u ozbiljne ozljede. To znači da neću moći igrati Davis Cup u Splitu. Svi znaju da sam ponosan Hrvat i da mi ništa ne donosi veće zadovoljstvo ili ponos od predstavljanja svoje zemlje, tako da sam više nego tužan što ne mogu pomoći ekipi u kvalifikacijama - objavio je Ćorić na Instagramu.

Ulogu prvog reketa Hrvatske tako preuzima Borna Gojo koji je nedavno ostvario rezultat karijere izborivši osminu finala US Opena. U postavi su i Ivan Dodig, Mate Pavić, prvi put i Dino Prižmić, a vidjet ćemo koga će Vedran Martić naknadno pozvati kao zamjenu za Ćorića.

DRUGI PUT U TRI DANA Ćorić ispao u 1. kolu US Opena! Opet bez recepta za Argentinca

Hrvatska će prvi susret u skupini odigrati protiv SAD-a 13. rujna, drugi protiv Finske 15. rujna te treći protiv Nizozemske 17. rujna. Iz skupine u Splitu plasman na završni turnir u Malagu, koji je na rasporedu u studenom, izborit će dvije najbolje reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hell_on_wheels 06.09.2023.

    Panj

  • global 05.09.2023.

    ozljede su sastavni dio sporta, sretan je onaj tko ih nema

Komentiraj...
Vidi sve komentare