To je to što me zanima!

Ostao još Ivo Karlović: Ćorić i Dodig ispali u Indian Wellsu

Borna Ćorić izgubio je od Bernarda Tomića, a Ivan Dodig od Davida Ferrera u 2. kolu ATP turnira u Indian Wellsu. U pojedinačnoj konkurenciji ostao je tek Karlović
Vidi originalni članak

Nakon Marina Čilića u Indian Wellsu ostali smo i bez Borne Ćorića i Ivana Dodiga.

Mladi Ćorić izgubio je od Bernarda Tomića 6-3, 6-4 i tako se od Indian Wellsa oprostio u drugom kolu. Slično je prošao i Ivan Dodig koji je ipak pružio veći otpor Španjolcu Davidu Ferreru. Dodig je izgubio 6-4, 1-6, 6-7.

U pojedinačnoj konkurenciji od hrvatskih je tenisača ostao još samo Ivo Karlović koji u drugom kolu igra protiv Stevea Johnsona.

Ivan Dodig u paru s Melom igrat će u drugom kolu protiv para Isner/Querrey.

  • Ćorić - Tomić 3-6, 4-6
  • Dodig - Ferrer 6-4, 1-6, 6-7
Idi na 24sata

Komentari 12

  • slice rizer 15.03.2015.

    prevelik je teret na ovom djetetu.

  • Lyoto 15.03.2015.

    steta za dodiga bila je sansa, ferrer igra daleko bolje u miamiju nego u indian wellsu tim vise steta za ovaj poraz

  • gregorsamsa555 15.03.2015.

    Bas je bio pravi fajterski mec, puno odlicnih poteza s obje strane, ponesto i cudnih gresaka. Dodig je cak odigrao iznad svojih mogucnosti, Ferrer u prvom setu nekarakteristicno grijesio, 4 dvostruke pogreske napravio. 3.set je bio prava poslastica s pregrst drame, obrata. Steta za tie break, taj retern Ferrera je bacio Ivana na koljena i nepotrebno je skratio loptu na mec loptu Davida. Jednostavno Ivan ponekad odabere krivi udarac u krivo vrijeme i to ga progoni da postane top 20 igrac jer po kvaliteti vrijedi za tamo. Za kraj rijec o prvom tenisacu svijeta. Djokovic je fenomenalno servirao i pogotovo imao precizan forhend u mecu s hrvatskim zetom Baghdatisom. Uz ovakav nivo igre tesko ce ga biti pobijediti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare