To je to što me zanima!

Oštetio Portugal pa se ispričao: 'Žao mi je što se to dogodilo'

Kao suci na utakmici mi se trudimo maksimalno kako bismo donijeli dobre odluke, a kada napravimo nešto ovakvo zbog toga nismo uopće sretni, rekao je nizozemski sudac Danny Makkelie
Vidi originalni članak

Sudac Danny Makkelie koji je u subotu sudio kvalifikacijsku utakmicu za SP 2022. između Srbije i Portugala (2-2), ispričao se u ponedjeljak u izjavi koju je prenio sportski dnevnik "A Bola".

- Sve što mogu reći je da se ispričavam portugalskom izborniku Fernandu Santosu i portugalskoj reprezentaciji zbog svega što se dogodilo - izjavio je 38-godišnji nizozemski sudac. 

- Kao suci na utakmici mi se trudimo maksimalno kako bismo donijeli dobre odluke, a kada napravimo nešto ovakvo zbog toga nismo uopće sretni - dodao je.

U subotu na utakmici između Srbije i Portugala, nizozemski sudac u posljednjoj minuti sudačke nadoknade pri rezultatu 2-2 nije priznao gol Cristiana Ronalda iako je lopta prešla liniju.

Ronaldo je bijesan zbog sudačke odluke na travu bacio kapetansku vrpcu i za to je kažnjen žutim kartonom.

Nakon pobjede nad Azerbajdžanom (1-0) i neriješenog rezultata protiv Srbije, Portugal, aktualni europski prvak, trenutačno je drugi u skupini A sa četiri boda koliko ima i vodeća Srbija.

U kvalifikacijskim utakmicama za svjetsko prvenstvo suci na raspolaganju nemaju VAR tehnologiju ili tehnologiju na gol liniji koje bi im pomogle u provjerama spornih situacija.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • PredragKišurek 30.03.2021.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp  

  • Dai 30.03.2021.

    Da sudci imalo imaju casti i obraza dali bi ostavke i vise se nikad ne bi bavili sudenjem...Nije samo sto nisu priznali gol vec nisu sudili ni zalede iz kojeg je Srbija dala prvi gol......

  • korniii 29.03.2021.

    lako je krivit suca i on covjek lopta je presla skroz crtu jedva svi mi grijesimo tako i oni to je doslovno sekunda i mozda nije bio siguran zamislite da lopta nije prosla a on digao zastavicu da je srbi bi ga obiljezili do kraja zivota ovako su portugalci ugl u ovom rangu natjecanja bar mora bit goal line ako nema vara

Komentiraj...
Vidi sve komentare