To je to što me zanima!

Oštra kazna Vlajčevića: Igoru Tudoru 6 utakmica suspenzije

Hajdukov trener dobio je šest utakmica zabrane vođenja momčadi na šest utakmica u HNL-u ili Kupu zbog isključenja na utakmici Slaven Belupo - Hajduk u Koprivnici
Vidi originalni članak

Trener Hajduka Igor Tudor kažnjen je zabranom vođenja momčadi na šest prvenstvenih ili kup utakmica zbog isključenja na utakmici 33. kola Prve HNL između Slaven Belupa i Hajduka. Tudoru je to bilo četvrto isključenje u prvenstvu, a u prilog mu ne ide ni odbijanje napuštanja tehničkog prostora.

'Trener gostiju Igor Tudor isključen je i udaljen s klupe zbog napuštanja tehničkog prostora u više navrata tijekom utakmice. U 86. minuti ušao je u teren za igru negodujući na sučevu odluku. S obzirom da je igra bila u tijeku, isključen je u prvom prekidu. Nije htio napustiti tehnički prostor svojevoljno i pritom je izjavio da on neće napustiti tehnički prostor i neka se prekine utakmica. Uz pomoć predstavnika Hajduka i redarske službe napustio je tehnički prostor, a da pritom nije bilo prisile od redarske službe', napisao je u izvještaju s utakmice glavni sudac Matoc, a prenosi službena stranica Prve HNL. 

Traži se očitovanje Mamića i Brbića

Po prijavi povjerenika za natjecanje pokrenut je postupak i zatraženo očitovanje Zorana Mamića i Marina Brbića zbog povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika nakon odigranih utakmica 33. kola. Podsjetimo, Dinamo je u 33. kolu igrao protiv Lokomotive, a Hajduk sa Slaven Belupom.

Scoria kažnjen s 8000 kuna

Trener Elvis Scoria, koji je udaljen s klupe na utakmici Istra - Slaven Belupo zbog ulaska u teren za igru te po završetku susreta vrijeđao suca Marića kao i zbog neprimjerenog komentiranja suđenja navedene utakmice, kažnjen je s 8000 kuna. Disciplinski sudac prijavu Slaven Belupa protiv suca Brune Marića proslijedio je Disciplinskoj komisiji HNS-a.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • dario1983 02.05.2014.

    kako bi se ono reklo e tudore sad si dobio svoje......hajduk nikad nije bio na nizim granama, a oni velicaju tudora hahahahajduk

  • POTPEC 01.05.2014.

    Koji je ovo cirkus od naše lige. Kazni se sudac zbog lošeg suđenja, a onda i trenera jer se bunija na loše suđenje. Bolje bi bilo da cijeli nogometni vrh podnese ostavku.

  • hyndai 01.05.2014.

    Malo je dobio?Takvo idiotsko ponašanje se ne viđa često.

Komentiraj...
Vidi sve komentare