To je to što me zanima!

Ostvario san: Najbolji strijelac HNL-a Nestorovski u Seriji A!

Skauti Palerma su, prvenstveno, došli gledati golmana Josipa Posavca, ali su spazili i Nestorovskog te su se odlučili dovesti ga. Na Siciliji ih čeka Trajkovski
Vidi originalni članak

Napadač Intera Ilija Nestorovski potpisao je za Palermo, piše Giornale di Sicilia. Najbolji strijelac HNL-a s 13 golova u 19 kola će u Interu ostati do ljeta, a zatim će preseliti na Siciliju. 

Zanimljivo, Nestorovski je u Inter, dok je još bio drugoligaš, došao na probu, a samo dvije godine kasnije prelazi u veliki talijanski klub!

- Palermo će i dalje pratiti mlade talente, posebno strance. Nešto slično kao Edinsona Cavanija ili Paula Dybalu. To je naredba predsjednika kako bi se dobro zaradilo - piše sicilijanski dnevni list.

Skauti Palerma su, prvenstveno, došli gledati golmana Josipa Posavca, ali su spazili i Nestorovskog te su se odlučili dovesti ga. Tako će tandem Posavec-Nestorovski na ljeto put 'čizme' gdje će ih dočekati još jedan bivši Interovac Aleksandar Trajkovski.

Inače, Palermo je klub, koji živi od prodaje svojih najboljih igrača. Samim time, Nestorovski bi mogao napraviti dodatni skok u karijeri poput Cavanija (prešao u Napoli), Pastorea (prešao u PSG) ili Paula Dybale (prešao u Juventus). 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ime korisnika 09.01.2016.

    Zmar kak si se osramotio.

  • strmi007 09.01.2016.

    Dinamoooooooooooooooooooooooooooo

  • dazoh 09.01.2016.

    Opaska za Zmar116 i njemu slične .U školi postoji čitanje sa razumijevanjem a oni tada očito nisu bili na nastavi jer ako u članku piše da ostaju u Interu do ljeta to znači da su tamo i u mjesecu veljači kad se treba odigrati odgođena utakmica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare