To je to što me zanima!

Osvajač olimpijske medalje u odbojci preminuo na utakmici

Nova tragedija zadesila je sportski svijet. Vigor Bovolenta, bivši talijanski odbojkaški reprezentativac (37) preminuo je za vrijeme utakmice. Sumnja se na srčani udar
Vidi originalni članak

Nekadašnji talijanski odbojkaški reprezentativac, 37-godišnji Vigor Bovolenta, preminuo je tijekom utakmice 2. talijanske lige, a liječnici sumnjaju na srčani udar.

Vigor Bovolenta kolabirao je tijekom susreta između njegove momčadi Forli Lube i drugog sastava Macerate. Brzo je prebačen u obližnju bolnicu gdje su liječnici nažalost samo mogli utvrditi da je preminuo, a prve dijagnoze upućuju na srčani udar.

U 21-godišnjoj odbojkaškoj karijeri Bovolenti je odigrao 533 utakmice u talijanskog prvoj ligi, dok je za nacionalnu momčad debitirao 1995. godine kada su “azzurri” osvojili srebro na Europskom prvenstvu. Godinu dana kasnije na Olimpijskim igrama u Atlanti osvojio je srebrno odličje, a od reprezentacije se oprostio na posljednjim Igrama u Pekingu 2008. godine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • SKY1 25.03.2012.

    Užas što se događa u zadnje vrijeme na sportskim terenima! Počivao u miru!

  • Windfacker 25.03.2012.

    Današnji sport je sve samo ne zdrav način života. Sve se svodi na to tko će pronaći neko sredstvo koje će mu omogućiti da postiže bolje rezultate bez obzira na posljedice, zato i sve češće imamo slučajeve da se mladići u najboljoj formi jednostavno ruše i umiru. Tužno !

  • jadro73 25.03.2012.

    Mislim da bi se trebalo pripaziti na "zdrave" preparate koje trpamo u sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare