To je to što me zanima!

Osvajaju trofeje i medalje, ali njihov najveći ponos su djeca

U Hrvatskoj u utorak proslavljamo Dan očeva, a sportska su borilišta puna su ponosnih očeva koji mogu biti prava inspiracija mnogima. Oni su iz dana u dan ponos svoje djece, ali i navijača širom svijeta
Vidi originalni članak

Danas je dan svih očeva. Iako se u većini svijeta ovaj dan obilježava treću nedjelju u lipnju, Hrvatska ga proslavlja 19. ožujka, na blagdan Svetog Josipa

Sportska borilišta puna su ponosnih očeva koji iz dana u dan mogu biti prava inspiracija mnogima. 

Cristiano Ronaldo je jedan od poznatijih. Portugalac ima četvero djece, ali njegova 'slika i prilika' je najstariji sin, Cristiano Junior. Cristiano je krenuo očevim nogometnim stopama, uz tatu je na svim bitnijim događanjima, a i fizički neodoljivo podsjeća na njega.

Leo Messi je nešto tajanstveniji kada je u pitanju njegova obitelj. Sa suprugom Antonellom ima trojicu sinova - Thiaga, Matea i Ciru, a iako zna podijeliti zajedničke fotografije na društvenim mrežama, djecu ipak odgaja podalje od znatiželjnih očiju u javnosti.

Prošle godine Luka Modrić je na dodjelu Zlatne lopte poveo čitavu obitelj, a kasnije je sa svima ponosno pozirao uz osvojene nagrade. On i supruga Vanja imaju troje djece - Ivana, Emu i Sofiju.

Kćerkice Althea i Adara na svakoj utakmici bodre tatu Ivana Rakitića, a ako se dogodi da i propuste neku utakmicu, onda su obavezno pred televizorom. Tako je bilo i tijekom Svjetskog prvenstva kada su navijale u hrvatskim dresovima.

David Vida je popularniji od tate Domagoja. Od navijača Bešiktaša na svakoj utakmici dobije ogromni pljesak kada se pojavi na terenu, a s tribina je pratio i svaku utakmicu iz Rusije.

Ivica Kostelić često stane na skije sa svojim sinovima, a nedavno je objavio video sa skijanja sa preslatkim sinčićem Leonom. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako nasljednici budu kao njihovi očevi, za hrvatski sport nema straha!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Roberto Barcello 19.03.2019.

    Ovaj Ronaldo na ovoj slici izgleda kao da je odjeću kupio na Jakuševcu 😂

  • I_v_a_n 19.03.2019.

    A najbolja mi prva slika Ronalda i sina; da se Hajrovic tako slika bi rekli "evo seljaka" a posto je Ronaldo onda ima 10.000 lajkova, a istini za volju ni S od stila u tome, ono je bol za oci ali kad si poznat sve se moze.

  • burky1990 19.03.2019.

    Ajme opet clanka. Di da vas prijavim za pulitzera?

Komentiraj...
Vidi sve komentare