To je to što me zanima!

'Osvajanje medalje mi je najbolji osjećaj u životu!’

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U srijedu navečer u Hrvatsku su sletjeli srebrni gimnastičar Filip Ude i brrončana streljačica Snježana Pejčić. Dočekali su ih navijači i rodbina
Vidi originalni članak

Uz sat vremena zakašnjenja u srijedu su na zagrebački aerodrom sletjeli hrvatski osvajači olimpijskog srebra i bronce, gimnastičar Filip Ude i streljačica Snježana Pejčić. Dočekali su ih brojni navijači, prijatelji, rodbina, visoki dužnosnici...
- Očekivala sam doček, ali stvarno ne ovoliko ljudi. Sva sam zbunjena - izjavila je Snježana Pejčić dodavši da joj je osvajanje medalje definitivno najbolji osjećaj u životu.
- Kine nam je svima već bilo preko glave. Možda se ne vidi jer cijeli dan putujemo, ali drago nam je da smo doma - rekao je Filip Ude.
- Iza mene su dvije burne noći, ali sudeći prema dočeku, vidim da ću morati još slaviti - zaključio je naš srebrni gimnastičar.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • marenda 21.08.2008.

    jeee bravo naši jupiiiiiiii baš sam danas dobre voljeee

  • Musiq soul 21.08.2008.

    A gdje je slika Riječke ekipe?! Naravno, samo tambure u kadru.

  • zoran123456 21.08.2008.

    Filipe, trebaš ti gitaru svirari ... to je pravi gušt ! ;-) Nema mi bolje nego zažariti prste na svojoj Valencia CE-30 Classical i \"Twinkle Twinkle Little Star\" !!! ROCK ON !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare